BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom Ordu'yu devirdi----

Cimbom Ordu'yu devirdi

Cimbom Ordu'yu devirdi
25 Şubat 2013 - 20:49 www.finansgundem.com

Galatasaray Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Türk Telekom Arena'da Orduspor'u ağırladı

Galatasaray Muslera'nın kullandığı degajda Selçuk'a çarparak kendi kalesinde gördüğü gol ve ilk yarının son dakikalarında Stancu'nun ayağından gelen penaltı golüyle 2-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda gol şovla geri döndü.
İkinci yarının 60. dakikasında yeni transfer Sneijder Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydederek Galatasaray'ın geri dönüşünün kıvılcımını da yaktı. Hollandalı yıldız sol çaprazdan harika bir plaseyle topu Orduspor kalesinin tavanına taktı. Bu golden 8 dakika sonra bu kez sahneye Drogba-Burak ikilisi çıktı. Drogba'nın vuruşunda direkten seken topu Burak tamamladı ve karşılaşmaya da 2-2'lik eşitliği getirdi. Tribünler ardı ardına gelen bu gollerle çoşarken Burak bu kez 71. dakikada sahneye tekrar çıktı ve harika bir kafa vuruşuyla sarı kırmızılıları 3-2 öne geçirdi.
Ancak Galatasaray'ın geri dönüşü bununla da bitmedi. Son olarak sahneye 78. dakikada Selçuk çıktı. Ceza yayı üzerinden harika bir plaseyle takımının 4. golünü kaydeden Selçuk karşılaşmanın da sonucunu belirledi.
İNANILMAZ GOL
Müthiş bir heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmanın ilk golü sahalarda ender görülecek gollerdendi. Muslera'nın degajı Selçuk'un ayağına çarparak Galatasaray kalesine süzelerek gol oldu.
GALATASARAY 4 - 2 ORDUSPOR
GOL: DK.16 Selçuk (KK - Galatasaray), DK.43 Stancu / DK.59 Sneijder, DK.68,71 Burak, DK.78 Selçuk (Galatasaray)
SARI KART: DK.26 Gökhan Zan, DK.43 Hakan Balta, DK.61 Dany (Galatasaray)
-DK.84 Karşılaşmada yürekleri ağızlara getiren anlar. Hava topuna çıkan Drogba ile Barral kafa kafaya çarpıştılar. Drogba sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında ayağa kalkarken Barral saha içine giren ambulans tarafından başı sargılı bir biçimde hastaneye götürüldü.
-DK.78 Sekçuk'tan harika bir gol. Ceza yayı üzerinden harika bir plaseyle Ordu kalesinin sol tarafına müthiş bir gol attı Selçuk İnan. 4-2
-DK.71 Burak sağdan gelen ortaya güzel bir kafa vuruşuyla galibiyet golünü getirdi. 3-2
-DK.68 Burak defanstan dönen topu tamamlayarak golü buldu ve maça eşitliği getirdi. 2-2
-Karşılaşmada gerginlik had safhada. Hakem Çınar bu kez de yardımcı antrenör Hasan Şaş'ı tribünlere gönderdi. Bunun üzerine diğer yardımcı atnrenör Ümit Davala da tepki olarak tribünlere gitti ancak daha sonra aşağı inerek kulübeye döndü.
-DK.59 Sneijder sol çaprazdan harika bir vuruşla Orduspor kalesine golü gönderdi. 1-2
-DK.46 Karşılaşmada ikinci yarı başladı. Devre arasında yaşanan gerginlik sonrası hakem SerkaÇınar, Fatih Terim'i tribünlere gönderdi. Terim ikinci yarıda tribünlerde.
-DK.43 Hakem Serkan Çınar, Hakan Balta'nın topa elle müdahale ettiği gerekçesiyle penaltı verdi. Topun başına Stancu geldi ve golü buldu. Orduspor 2-0 öne geçti. 0-2
-DK.30 Nizamettin Muslera'yla karşı karşıya kaldı. Vuruşunda topu Muslera'dan döndü.
-DK.27 Amrabat'ın sağ kanattan ortasında Burak topa dokunamadı ve mutlak bir golü kaçırdı.
-DK.16 TT Arena'da inanılmaz anlar. Muslera degaj atışını kullanırken topu Selçuk'a nişanladı. Top Selçuk'un ayağına çarparak Galatasaray kalesine yöneldi ve gol oldu. 0-1
GALATASARAY: Muslera, Eboue, Gökhan Zan, Dany, Hakan Balta, Hamit, Selçuk, Amrabat, Sneijder, Burak, Drogba
YEDEKLER: Eray, Sabri, Aydın, Riera, Yekta, Emre Çolak, Umut
ORDUSPOR: Fornezzi, Roversio, Ferhat Ö., Ferhat Ç., Nizamettin, Ali, Umbides, Yussuf (DK.33 Şamil), Romero, Stancu, Hasan Kabze
YEDEKLER: Fevzi, Garcia, Atilla, Şamil, Abdülkadir, Müslüm, Barral
SÜRPRİZ 11
Galatasaray'ın Orduspor karşısına çıkacağı ilk 11'de sürpriz isimler var. Defansın önemli isimlerinden Semih sakatlığı sebebiyle kadroda yer almazken onun yerine Gökhan Zan görev yapacak. Sol bekte ise Riera yerine Hakan Balta oynuyor.
GALATASARAY EVİNDE KRAL
23. haftanın kapanış mücadelesine Galatasaray, 43 puanla lider çıkıyor. Sarı kırmızılılar 22 maçta 12 galibiyet alırken, 7 kez berabere kaldı ve 3 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı.
Galatasaray kendi evindeki mücadelelerde Süper Lig'in en başarılı takımı konumunda. Taraftarları önünde 10 maça çıkan sarı kırmızılı takım bu karşılaşmalarda 7 galibiyet aldı, 2 kez berabere kaldı ve 1 kez de mağlup oldu.
ORDUSPOR DEPLASMANDA KAYIP
Orduspor ise bu maç öncesinde 26 puanla 15. sırada. 22 maçta 5 galibiyet alan mor beyazlılar 11 kez rakipleriyle eşitliği bozamadılar ve Süper Lig'in en çok berabere kalan takımı oldular. Orduspor deplasmanda ise 11 maç sonunda henüz galibiyetle tanışamadı. Bu maçlarda 7 kez berabere kalan Karadeniz temsilcisi 4 kez de mağlup oldu.
GALATASARAY'DA 3 OYUNCU KART SINIRINDA
Bu karşılaşma öncesinde Galatasaray'da 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Defanstan Dany, orta sahadan Amrabat ve bugün kadroda yer almayan Semih sarı kart sınırındaki oyuncular. Dany ve Amrabat bugün sarı kart görürlerse önümüzdeki hafta oynanacak Eskişehirspor maçında görev alamayacaklar.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)