BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom kupada Akhisar'a takıldı----

Cimbom kupada Akhisar'a takıldı

Cimbom kupada Akhisar'a takıldı
19 Ocak 2016 - 23:48 www.finansgundem.com

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray ile Akhisar Belediyespor 1-1 berabere kaldı

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 5. maçında gruptan çıkmayı garantileyen Galatasaray ile Akhisar Belediyespor 1-1 berabere kaldı.

Mücadelenin 26. dakikasında Akhisar Belediyespor Abdulkadir'in golüyle 1-0 öne geçti. Aslan, 39. dakikada Umut Bulut'un kafa golüyle beraberliği yakaladı. 1-1 Maçta başka gol olmayınca iki takımda sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.

Bu sonucun ardından grup liderliğini garantileyen Galatasaray puanını 13'e yükseltirken Akhisar Belediyespor puanını 5'e çıkardı.

Cenk Gönen müsabakayı tamamlayamadı
Galatasaray kalecisi Cenk Gönen ilk yarıda yüzüne doğru aldığı bir darbenin ardından oyuna devam edemedi. Elmacık kemiğine darbe aldığı bildirilen Cenk Gönen, baş dönmesi şikayetiyle hastaneye götürüldü. Kontrollerin ardından Cenk Gönen maç bitmeden tekrar stada döndü.

Cenk'in yerine kaleye geçen Eray İşcan, bu sezon ilk resmi maçına çıktı. 25 yaşındaki kaleci geçen sezon iki kupa maçında forma şansı bulmuştu.

Umut Bulut bu sefer de attı
Galatasaray'ın beraberlik golünü kaydeden Umut Bulut, bu sezon kupada 3. golünü attı. Umut Bulut, kupada Kastamonuspor 1966 ve İstanbul'daki Akhisar Belediyespor maçlarında birer gol atmıştı.

Golcü futbolcu, bu sezon Akhisar Belediyespor'la oynanan üç maçta da gol sevinci yaşadı. Ligde de Ege temsilcisine karşı 1 golü bulunan Umut Bulut, 2 Türkiye Kupası maçında da gol atmış oldu.

Akhisar Belediyespor'un şansı devam ediyor
Grupta 5 puana ulaşan Akhisar Belediyespor, 5. maçların ardından Karşıyaka'nın 1 puan gerisinde 3. sırada yer aldı.

Ege temsilcisi, gelecek hafta İzmir'deki Karşıyaka maçını kazanması halinde gruptan çıkmayı başaracak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)