BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCimbom 3 transfer yapacak----

Cimbom 3 transfer yapacak

Cimbom 3 transfer yapacak
16 Aralık 2016 - 07:08 www.finansgundem.com

Galatasaray Yönetimi, Teknik Direktör Jan Olde Riekerink'in devre arası istediği üç transfere onay verdi

Döviz kurundaki artış yüzünden borçları daha artan ve bu yüzden takviye düşünmeyen sarı-kırmızılı kulüp, Riva ve Florya arazileri için Emlak Konut’la yapılan anlaşmanın kısa süre içinde resmiyete kavuşacak olması nedeniyle fikrini değiştirdi.
Galatasaray’da gözler devre arası transferine çevrildi. Futbol komitesi ile Teknik Direktör Jan Olde Riekerink arasında gerçekleşen zirvede üç oyuncunun kadroya katılmasına karar verildi.
Döviz kurundaki artış yüzünden borçları daha da artan ve bu yüzden Ocak ayında takviyeye soğuk bakan Galatasaray’da, Riva ve Florya arazileri için Emlak Konut’la yapılan anlaşmanın kısa süre içinde resmiyete kavuşacak olması transferi yeniden gündeme getirdi.
Bu nedenle de yönetim Riekerink’e hangi mevkilere futbolcu istediğini sordu. Hollandalı teknik adamın ilk planda savunmaya transfer istediği öğrenildi. Riekerink’in ikinci isteğinin ise sürpriz şekilde ortanın sağına olduğu belirlendi. Yasin’in istikrarsızlığı, Sinan Gümüş’ün de beklentilere yanıt verememesinden dolayı Riekerink’in bu yönde tercihte bulunduğu belirtildi.
Riekerink’in bunun dışında beklentilerin aksine forvet değil de orta sahaya futbolcu aradığı ortaya çıktı. Her 3 bölge için alternatifli oyuncu listesini belirleyen yönetim, Riva ve Florya anlaşmalarının resmiyet kazanmasından sonra düğmaye basacak.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)