BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Cim Bom" onlardan vazgeçemiyor----

"Cim Bom" onlardan vazgeçemiyor

Cim Bom onlardan vazgeçemiyor
31 Aralık 2013 - 11:54 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın ligde bu sezon kaydettiği 28 golün 17'sini atan 2 oyuncusundan da vazgeçemiyor...

Sarı-kırmızılı ekibin ligde kaydettiği 28 golün 17'sini atan Burak Yılmaz (10) ve Drogba (7), ilk yarıdaki 17 karşılaşmada da forma giydi. Golcü futbolcular, bin 404'er dakika sahada kalarak, takımlarının en fazla görev yapan oyuncuları olarak öne çıktı.

Galatasaray'da Burak Yılmaz ve Drogba'yı 15 karşılaşmada bin 346  dakikayla Felipe Melo, 15 karşılaşmada bin 305 dakikayla Selçuk İnan ve 14 maçta bin 181 dakikayla Aurelien Chedjou takip etti.

AMRABAT 3 MAÇTA GÖREV YAPTI

Galatasaray'ın geçen sezonun başında Kayserispor'dan büyük beklentilerle transfer ettiği Faslı futbolcu Nordin Amrabat, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da istenilenden uzak bir performans sergiledi.

Kayserispor'dan 8 milyon avroyu aşkın bir bonservis bedeliyle alınan Amrabat, ligin ilk yarısında biri ilk 11'de toplam 3 maçta görev yaptı ve 131 dakika sahada kaldı. 7. haftada göreve başlayan teknik direktör Roberto Mancini, ligde Amrabat'a hiç forma vermedi.

HAMİT ALTINTOP  2 MAÇTA OYNADI

Galatasaray'da milli futbolcu Hamit Altıntop, belinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sezonun ilk yarısında takımdan ayrı kaldı.Ligin ilk 2 haftasındaki maçlarda oynayan Hamit, daha sonra belinden ameliyat oldu ve sezonun ilk yarısını kapadı.

CEYHUN'UN YÜZÜ MANCİNİ'YLE GÜLDÜ

Sarı-kırmızılı takımın savunmaya dönük orta saha oyuncularından Ceyhun Gülselam, Roberto Mancini'nin göreve gelmesiyle daha fazla oynama fırsatı buldu.
Fatih Terim'in sadece bir maçta 34 dakika forma giydirdiği Ceyhun, Mancini yönetiminde 9 maçta sahaya çıkıp 327 dakika ter döktü.

UFUK, AYKUT VE YİĞİT FORMA GİYMEDİ

Galatasaray'da ligin ilk yarısında toplam 25 futbolcu mücadele etti. Sarı-kırmızılılarda yedek kaleciler Ufuk Ceylan ve Aykut Erçetin ile Yiğit Gökoğlan ilk yarıda forma şansı bulamadı. Galatasaray'da ilk yarıda en az forma giyen oyuncu ise ligin 3. haftasından sonra Eskişehirspor'a transfer olan Erman Kılıç oldu. Erman, sarı-kırmızılı forma altında 2 maçta 22 dakika ter döktü
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)