BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCilvegözü Sınır Kapısı kapatıldı----

Cilvegözü Sınır Kapısı kapatıldı

Cilvegözü Sınır Kapısı kapatıldı
26 Ocak 2015 - 20:49 www.finansgundem.com

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı, Suriye tarafından ateş açılması sonucu güvenlik nedeniyle giriş çıkışlara kapatıldı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı, Suriye tarafındaki Bab-el Hava Sınır Kapısı civarında havaya rastgele ateş açılması sonucu güvenlik nedeniyle giriş çıkışlara kapatıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Suriye tarafındaki Bab-el Hava Sınır Kapısı civarında, öğle saatlerinde kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce havaya rastgele ateş açıldı.

Türk tırlarının Suriye plakalı tırlara aktarım yaptığı bölgeye yaklaşık 500 metre uzaklıkta meydana gelen ve ölen ya da yaralananın olmadığı olay nedeniyle Cilvegözü Sınır Kapısı, güvenlik gerekçesiyle giriş çıkışlara kapatıldı.

Kapının yarına kadar kapalı kalacağı ve duruma göre açılıp açılmayacağına karar verileceği öğrenildi.

Bu arada, Cilvegözü Sınır Kapısı'ndan Suriye'ye insani yardım malzemesi taşıyan tırlarla Suriye'deki iç savaştan kaçan ya da ülkelerine geri dönmek isteyen Suriyelilerin giriş çıkışı yapılıyordu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)