BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇilingiroğlu Hülya Avşar'ı kızdıracak!----

Çilingiroğlu Hülya Avşar'ı kızdıracak!

Çilingiroğlu Hülya Avşar'ı kızdıracak!
16 Kasım 2015 - 07:36 www.finansgundem.com

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu özel hayatı hakkında bilinmeyenleri anlattı

Ünlü spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu özel hayatı hakkında Posta Gazetesi’nden Canan Danyıldız’a anlattı. Çilingiroğlu, eski eşi Hülya Avşar hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
İşte Kaya Çilingiroğlu’nun açıklamalarından satır başları;
 
* Hayatımda kimse yok. Aşık olmadan ilişki yaşamıyorum. Zaten geriye dönüp baktığımız zaman 2 tane kadına aşık olmuşum. Ben güzel severim, güzel kadın, güzel araba, güzel müzik.
 
* Evli ve mutlu olman imkânsız bir şey. Hele bir de çocuk doğunca kadın başka bir kadın oluyor. Erkek aynı erkek ama kadın acayip bir şey oluyor. Çocuk erkeğin önüne geçiyor. Mesela Zehra 15 – 20 günlüktü, kucağımda tutarken Hülya, ‘Sen bırak’ dedi. Düşünsene ben babayım ve anne olarak babaya bile itimat edemiyorsun. Sonra o kadın gidiyor ve başka kadın geliyor. O başka kadın da senin aşık olduğun kadın olmuyor.
 
* Son iki evliliğimde aşk bitip çocuk olunca her iki tarafta kendini bıraktı. Eşlerim anne olunca evliliklerim bitti.
 
Hülya ile bir daha asla evlenmem
 
* Büyük konuşmayayım ama bir daha asla evlenmem! Hele Hülya ile bir daha asla evlenmem.  Hülya’yla aramızda başka bir şey var. En nihayetinde bir de kızımız var. Birlikte büyüdük, o yaşları birlikte atlattık. Ama şimdi 3 gün yan yana duramayız!
 
* Mesela Feraye’ye evlenmeden önce gittiğim yerleri söylemezdim. Evlendikten sonra bu sorun oldu. Evlenmeden önce bakacaksın adamın hobilerine, fobilerine, kültürüne filan. Aşk bir yerde bitiyor.
 
Öteki hareketlerine tahammül etmen için o kültüre alışkın olmalısın. Bunları anlamayan biriyse o artık benim için hayallerimin kadını olmaktan çıkıyor. Alelade bir kadın oluyor. Evliliklerimde de öyle oldu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)