BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemÇılgın rahibe! Kocası aldattı, dolandırıldı, şimdi kenevir üretiyor----

Çılgın rahibe! Kocası aldattı, dolandırıldı, şimdi kenevir üretiyor

Çılgın rahibe! Kocası aldattı, dolandırıldı, şimdi kenevir üretiyor
15 Mayıs 2019 - 17:05 www.finansgundem.com

Kendisini aldatan kocasından boşandıktan sonra, Meeusen bir rahibe gibi davranmaya başladı. California'ya taşınan Meeusen, medikal kenevir üretimine başlayarak milyon dolarlık bir şirketin sahibi oldu.

ABD’de gündem Rahibe Kate lakaplı Chrisine Meeusen… 59 yaşındaki girişimci California’da tıbbi kenevir üretimi yaparak milyon dolarlık bir şirketin sahibi oldu. Sisters of the Valley isimli bir dini tarikat kuran ve rahibe gibi giyinerek çalışanlarını da bu şekilde yönlendiren rahibenin yaşam hikayesi de bir hayli ilginç.

ABD’de dünyaya geldikten sonra evlenen ve 3 çocuk sahibi olarak Hollanda’da yaşayan Meeusen’in evliliği 2000’li yılların başında sona erdi. Kentucky’e dönen Meeusen, çocuklarının babasının kendisini aldattığını ve üstüne üstlük kendi birikimi olan 1 milyon doları çaldığını öğrendi. Kocasının, ilk eşinden de resmi olarak boşanmadığını ve kendi evliliğinin aslında bir yalan olduğunu öğrenen Meeusen, depresyona girdikten sonra California’ya gitti.

O dönemi, “Nefes almakta bile zorluk yaşıyordum. Evliliğimin bir yalan olduğunu öğrendim, eski eşimin benim paramı gasp ettiğini öğrendim. Ona güveniyordum fakat o bana hiç güvenmiyordu ve beni baskılıyordu. California’ya gitmek iyi hissettirdi” dedi. California’ya gidince tıbbi kenevir pazarının genişlemekte olduğunu fark eden Rahibe Kate, bugünlerde 4.90 milyon dolarlık bir şirketin sahibi oldu.

İngiltere’nin Daily Mirror gazetesine konuşan rahibe, “Eski Christine’den kurtulmak ve Rahibe Kate olmak çok iyi hissettirdi. Hayalim kadınları güçlendirmekti, onlara iş vererek destek olmaktı. Ve ayrıca tıbbi kenevir üreterek hastaları da iyileştirmek istiyorum” dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)