BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCihangir Kavuncu YKB'den UniCredit’e gidiyor----

Cihangir Kavuncu YKB'den UniCredit’e gidiyor

Cihangir Kavuncu YKB'den UniCredit’e gidiyor
22 Ekim 2015 - 12:49 www.finansgundem.com

Yılların İK’cısı, Yapı Kredi Bankası Genel Müdür Yardımcısı Kavuncu, yeni yılda UniCredit Avrupa Merkezi’ne uçuyor... Görev yine İnsan Kaynakları…

Yapı Kredi Bankası üst yönetiminden usta bir isim Ocak 2016'ta Avrupa’ya uçuyor… Sektörün, ‘İK’ konusunda -25 yıla yakın - en tecrübeli bankacılarından olan, Yapı Kredi Bankası İnsan Kaynakları ve Organizasyon’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu , UniCredit Avrupa Merkezi’ne gidiyor. Kavuncu’nun, Yapı Kredi’nin ortağı UniCredit’te de İnsan Kaynakları’ndan sorumlu üst düzey görev alacağı öğrenildi.
 
MEHMET GÖKMEN UÇAR İK’YA…
 
Cihangir Kavuncu’ndan boşalan göreve ise, Finansgundem.com’a ulaşan bilgilere göre bankanın Perakende Krediler’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökmen Uçar getirilecek.
 
 
SÜLEYMAN CİHANGİR KAVUNCU HAKKINDA
Süleyman Cihangir Kavuncu, İşletme yüksek lisans derecesini Bridgeport Üniversitesi’nden almış ve iş yaşamına 1983’te Arthur Andersen denetim şirketinde Denetçi olarak başlamıştır. 1985-1989 yılları arasında Interbank Fon Yönetimi’nde Yabancı Fonlar Müdürü olarak çalışan Kavuncu, ardından sırasıyla Coca-Cola’da önce Finansman Müdürlüğü ve daha sonra İnsan Kaynakları Yönetmenliği, Çukurova Holding İdari İşler Koordinatörlüğü ve Colgate Palmolive İnsan Kaynakları Direktörlüğü yapmıştır. 2004 yılında Koçbank’a Insan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Kavuncu, Ekim 2006’dan bu yana Yapı Kredi’de Insan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı ve Mayıs 2011’den bu yana İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimin’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmet vermektedir. Kavuncu, ayrıca Şubat 2009’dan bu yana İcra Kurulu Üyesi’dir.
 
MEHMET GÖKMEN UÇAR HAKKINDA
Mehmet Gökmen Uçar, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1998 yılında mezun olmuştur. Uçar, 1998-2002 yılları arasında Başaran Nas Bağımsız Denetim ve S.M.M.M.‘de (PwC) Bağımsız Denetçi olarak çalışmış ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir unvanını almıştır. Koçbank’a 2002 yılında katılan Uçar, 2005 yılına kadar Mali Kontrol ve Planlama’da Bütçe Planlama ve MIS Yönetmeni olarak görev almıştır. Uçar, 2005-2007 yılları arasında UniCredit Grubu bünyesinde İtalya, Almanya ve Avusturya’da strateji, bütçe ve planlama alanlarında çeşitli yöneticilik görevleri üstlenmiştir. 2008 yılında Yapı Kredi’ye dönen Uçar, sırasıyla Sermaye Yönetimi, Gider Kontrol ve Tahsis Yöneticisi, Finansal Raporlama Grubu Başkanı ve Finansal Raporlama ve Muhasebe Direktörü olarak görev yapmıştır. 2011 yılında Finansal Raporlama ve Muhasebe Grup Direktörü olan Uçar, Ağustos 2012 tarihinden bu yana Perakende Krediler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürmektedir. Uçar, Eylül 2012 tarihinden bu yana KKB Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)