BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinÇığlık filminin evi üç geceliğine 5 dolara kiralanabilecek----

Çığlık filminin evi üç geceliğine 5 dolara kiralanabilecek

Çığlık filminin evi üç geceliğine 5 dolara kiralanabilecek
30 Eylül 2021 - 17:33 www.finansgundem.com

Çığlık (Scream) filmi 25. yılını kutlamak için farklı bir etkinlik düzenliyor ve filmdeki sahnelerin geçtiği evi 3 günlüğüne kiraya çıkarıyor.

1996 yılında vizyona giren ve sinema tarihinin kült filmleri arasında yer almayı başaran Çığlık filminin 25. yılını kutlamak için filmde kullanılan ev, Airbnb’de üç geceliğine 5 dolara kiralanabilecek.

.

27, 29 ve 31 Ekim’de ev, gerçek “Çığlık” deneyimini yaşayacak dört kişiye kadar misafir ağırlayacak.
4900 metrekarelik malikanenin, hayalet suratı desenli vitray penceresi konukları beklerken, check-in sırasında da “Scream” oyuncusu David Arquette karşılamayı gerçekleştirecek.

Airbnb’ye göre ev, 1990’lı yılların nostaljik esintisine sahip. Evi kiralayan konuklar, bir DVD paketi ve Courteney Cox ile David Arquette’in de yer alacağı bildirilen 2022 yapımı “Scream”in reklamlarını yapan posterler de dahil olmak üzere “Scream” hatıralarıyla ayrılacaklar.

Ahşap detaylara sahip 2,8 milyon dolarlık malikâne, kurgusal korku kasabası Woodsboro’da değil; gerçekte, Tomales, California’da yer alıyor.

Realtor.com’a göre evin büyük bir girişi, dört yatak odası, dört banyosu, bir kütüphanesi, üç şöminesi ve iki odun sobası bulunuyor.
Ev, kurgu gereği Tatum Riley ve Kenny Jones’un ölümlerinin yanı sıra, evin asıl sahipleri Jack ve Carolyn MacPhail’in ölümlerini de gördü. Raporlara göre çift, 1991 yılında ev inşa edildikten kısa bir süre sonra öldü.

Verdiği para karşılığında boş çerçeve alan müze, sanatçıdan geri ödeme talep ediyor

 

ABD anayasasının ilk baskısı açık artırmaya çıkıyor

 

Moğol İmparatorluğu'ndan kalma 3,5 milyon dolarlık gözlükler açık artırmada

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)