BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkÇiftçilere özel kredi kampanyası----

Çiftçilere özel kredi kampanyası

Çiftçilere özel kredi kampanyası
13 Mayıs 2013 - 17:19 www.finansgundem.com

Türkiye Ekonomi Bankası, Dünya çiftçilerine özel indirimli kredilerle çiftçiler gününü kutluyor

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'nü çiftçilere sunduğu yüzde 50'ye varan indirimli kredilerle kutluyor. TEB'den yapılan açıklamaya göre, TEB, geleneksel hale gelen Dünya Çiftçiler Günü'ne özel kredi kampanyası ile bu yıl da tarım kredisi kullanan çiftçilere, kredi türüne göre yüzde 50'ye varan faiz indirimleri sunuyor. 31 Mayıs'a kadar geçerli olan kampanya ile TEB, söz konusu fırsattan faydalanmak isteyen çiftçileri şubelerine bekliyor.
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Turgut Boz, TEB olarak Çiftçiler Günü'nü, tarım sektörüne yüzde 50'ye varan indirimlerle kredi desteği sunarak kutladıklarını belirtti.
Boz, "Nakit finansman ihtiyacının uygun koşullarda karşılanması ve ödeme şartlarının gelir dönemi ile uyumlu olması çiftçilerimiz için büyük önem taşıyor. TEB olarak, üretim çeşidi ve gelirine göre tasarlanmış limit, geri ödeme alternatifleri ve faiz oranlarıyla çiftçilerimizin ihtiyaçlarına uygun tarım kredilerinde Mayıs ayı boyunca yüzde 50'ye varan Faiz indirimleri sunuyoruz. Böylece, tarım sektörünün ihtiyaç duyduğu tüm işletme ve yatırım kredilerinde geçerli olan söz konusu indirim ile çiftçilerimizin ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılamasını hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.Tüm çiftçileri Dünya Çiftçiler Günü'ne özel olarak sundukları, söz konusu indirim fırsatından yararlanmaya davet eden Boz, tarım sektörünün gelişmesi, sürdürülebilir ve sağlıklı bir büyüme trendinin yakalanması, çiftçilerin uluslararası piyasalarda rekabet gücü kazanabilmesi için uygun şartlarda finansman desteği sağladıklarını, finansal olmayan danışmanlık hizmetleriyle de çiftçilerin hayatını kolaylaştırmak üzere çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)