BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCIA Başkanı, Polonya'ya gitti----

CIA Başkanı, Polonya'ya gitti

CIA Başkanı, Polonya'ya gitti
17 Kasım 2022 - 02:17 www.finansgundem.com

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile CIA Başkanı Bill Burns, Varşova’da bir araya geldi. İkilinin yaptığı görüşmenin gündeminde geçtiğimiz günlerde Polonya'ya düşen füze yer aldı.

ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Başkanı Bill Burns, Ukrayna'dan sonra Polonya'ya geçerek, başkent Varşova'da Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile görüştü.


Polonya Ulusal Güvenlik Bürosu Başkanı Jacek Siewiera, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ile CIA Başkanı Burns'ün Polonya'nın başkenti Varşova'da bir araya geldiğini aktardı.

Açıklamada "Cumhurbaşkanı Duda, Ankara ve Kiev ziyaretlerinin ardından Varşova'da bulunan CIA Başkanı William Burns ile akşam saatlerinde görüştü” diyen Siewiera, “Polonya-ABD hattında bugün çok iş var" ifadeleri yer aldı.


CIA Başkanı, dün Zelenskiy ile toplantı yaptı


Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, dün CIA Başkanı Burns ile başkent Kiev'de bir araya geldiğini açıkladı. Zelenskiy,  "Onunla bir görüşme yaptık. Ukrayna için önemli olan tüm konuları konuştuk" ifadelerini kullandı. 

Rusya'dan Polonya'ya 'provokasyon yapmama' çağrısı

 

Zelenskiy, Polonya'ya düşen füze hakkında konuştu

 

NATO'dan Polonya'ya düşen füzeyle ilgili açıklama

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)