BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'nin ilk aday adayı belli oldu----

CHP'nin ilk aday adayı belli oldu

CHP'nin ilk aday adayı belli oldu
31 Temmuz 2013 - 14:22 www.finansgundem.com

CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ilk aday adayı belirlendi

Celal Doğan, CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Eski Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Celal Doğan, arkasında hiçbir gücün olmadığını ifade ederek, "İstanbul'a önceki  belediye başkanları çözüm üretmemiş, makyaj yapmıştır'' dedi.
CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyen Celal Doğan, belediye başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu. Resmi olarak başkanlık görevine talip olduğunu belirten Doğan, ''İstanbul'un büyüklüğünü biliyorum. Daha önce görev yaptığım Gaziantep'in de büyüklüğünü biliyorum. Gaziantep'te 15 sene belediye başkanlığı yaptım. İstanbul'un da yeniden inşaya ihtiyacı vardır. İstanbul gerçekten aranan bir kent haline gelmiştir. İstanbul'un değerleri kaybolmuştur. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na resmen aday adayıyım" şeklinde konuştu.
Doğan, kendisinin arkasında hiçbir gücün olmadığını aktararak, ''Celal Doğan hiç bir güce ve holdinge dayanarak ve İcazet alarak aday olmamıştır. Aday olurken dayandığım bir tek şey var, o da Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerleri ve inandığım halktır. Bu nedenle bugün buradayım. Bu değerlere inanarak aday adayıyım" ifadelerini kullandı.
Toplantıda hazır bulunan CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da, ''Belediye başkan adaylarını partiniz hangi yöntemle  belirleyecek?'' sorusunu, ''Aday başvuru süresinin 2 Eylül 2013 tarihine kadar uzatıldığını hatırlatayım. İstanbul için eğilim yoklamasının ardından yönetime sunulacaktır" şeklinde cevaplandırdı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)