BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li vekile bir intikam videosu daha----

CHP'li vekile bir intikam videosu daha

CHP'li vekile bir intikam videosu daha
27 Haziran 2022 - 00:06 www.finansgundem.com

CHP'li Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydı yayınlanmıştı, birinci video gündeme bomba gibi düşerken ikinci bir ses kaydı daha patlak verdi.

Sosyal medya dün akşam saatlerinde CHP ve siyaset gündemine bomba gibi düşen bir aldatma ve evlilik tartışmasına ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun 25 Nisan 2022'de boşandığı eşi, Twitter'da kendi adını taşıyan "Özge" ismiyle açtığı hesaptan, eski eşi arasında geçen bir telefon kaydını içeren bir video paylaştı. Erdoğdu'nun kendi görüntülerini içeren kayıtta, Aykut Erdoğdu'nun Özge Erdoğdu'yu Tuba Torun ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalıştığı görülürken, Erdoğdu videoyu "Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun la ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, Tuba Torun ile evlendi!" metniyle paylaştı.

"Eşim hastahaneye kaldırıldı"

Paylaşım siyaset gündemine bomba gibi düşerken Aykut Erdoğdu, bu paylaşımdan yaklaşık 3,5 saat sonra, sabah 03.23'te Twitter'dan yaptığı paylaşımda, eski eşinin açıklamalarının ardından "hastaneye kaldırıldığını" duyurarak, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi olan eşi Tuba Torun'dan, "yaşattıkları için" özür diledi. Erdoğdu, " Bu akşam eski eşimle birkaç ay önce yaptığım bir telefon konuşması sosyal medyaya düştü... Bu konuşma görüntülü olarak kaydedilmiş... Şartlar ne olursa olsun eski eşim ve çocuğumun annesi hakkında kötü bir şey söyleyemem..." dedi.

2. video patlak verdi

Video sosyal medyada kısa sürede gündem olurken akşam saatlerinde aynı hesaptan bu kez Tuba Torun'a ait olduğu ileri sürülen ikinci bir ses kaydı paylaşıldı.

Tuba Torun'a ve Özge Erdoğdu'ya ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarında; Tuba Torun'un ağlayarak," Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye g. yırtıyorum. Ş. bir tanesine inandım tamam mı ve inandığım için de evet veriyorum diye kendimi ortaya koydum. Ve şuanda da istifa edeceğim. Sağ olun .k" dediği karşı taraftaki Özge Erdoğdu'nun ise " Tuba bir sakin ol hayır "dediği Torun'un ise yeniden "Ben buranın adaletsiz bir dünya olduğunu biliyordum ama bu kadar adaletsiz olduğunu bilmiyordum Özge. Çünkü benim bakılması gereken bir annem var" dediği duyuluyor.

"Sırada vekillik var"

Video kısa sürede milyonlarca izlenmeye ulaşırken Özge Erdoğdu'nun videonun altına Dolarla vekil oluyorlar, ben "kadın hakları" diye g*tümü yırtıyorum olamıyorum demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu yu aldın sırada vekillik var" yazdığı belirlendi.

CHP'li Aykut Erdoğdu'ya eski eşten intikam videosu

CHP'li Bilecik Belediye Başkanı partiden ihraç edildi

CHP'de Tanju Özcan kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)