BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li vekilden ilginç çıkış: Kurallar ihlal edilmek için konulmuştur----

CHP'li vekilden ilginç çıkış: Kurallar ihlal edilmek için konulmuştur

CHP'li vekilden ilginç çıkış: Kurallar ihlal edilmek için konulmuştur
26 Mart 2019 - 06:24 www.finansgundem.com

CHP Aydın Milletvekili Bülbül, Nazilli'de anket sonucu paylaşmak istedi. Partililerin seçim yasaklarını hatırlatması üzerine Bülbül, "Ben milletvekiliyim ve hukukçuyum. Kurallar ihlal edilmek için konulmuştur" dedi

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, "Arkadaşlar ben milletvekiliyim, milletvekili olarak ben şunu söylemek istiyorum, avukatım aynı zamanda hukukçuyum yasak diye bir şey olabilir ama kurallar ihlal edilmek için konulmuştur" dedi.

AA'nın haberine göre; Bülbül, Millet İttifakı'nın Nazilli Belediye Başkan adayı Kürşat Engin Özcan ile birlikte Sevindikli Mahallesinde seçim çalışmasına katıldı.

Burada mahalle kahvesine oturan ve vatandaşlarla sohbet eden Bülbül, Aydın'ın bitki ve toprağının kirlendiğini savunarak, kentin tarımına jeotermalin etkisi konusunda mecliste araştırma önergesi verdiğini, fakat bunun AK Parti'li milletvekilleri tarafından reddedildiğini ifade etti.

Aydın'da insan sağlığının da bozulduğunu aktaran Bülbül, "Bu asit yağmuru yağdığında AK Parti'lisi, CHP'lisi, İYİ Parti'lisi diye ayırıyor mu, ayırmıyor. Yaşamımıza müdahale ediyor bu olay. Aydın'ın iki büyük sorunu var arkadaşlar. Gençlerimiz işsiz, istihdam sorunu var, devlet yatırımı yok. Gençlerimiz artık kaçıyor buradan. İkinci sorun ise jeotermallerin Aydın toprağını bitirmesi" diye konuştu.

CHP'li Bülbül, seçim anketine ilişkin açıklama yapmak isteyince yanında bulunan partililer kendisine uyarıda bulundu. Uyarıya rağmen konuşmasını sürdüren Bülbül, "Arkadaşlar ben milletvekiliyim, milletvekili olarak ben şunu söylemek istiyorum, avukatım aynı zamanda hukukçuyum yasak diye bir şey olabilir ama kurallar ihlal edilmek için konulmuştur." diye konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)