BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li belediyenin afişinde hedef İmamoğlu mu----

CHP'li belediyenin afişinde hedef İmamoğlu mu

CHP'li belediyenin afişinde hedef İmamoğlu mu
16 Eylül 2019 - 07:32 www.finansgundem.com

Çankaya Belediyesi, ilçedeki billboardlara "Biz tatil yapmadık" afişleri astı. İBB Başkanı İmamoğlu'na gönderme olarak algılanması üzerine afişler kaldırıldı

Ankara’nın CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, ilçedeki reklam panolarına “Biz tatil yapmadık” afişleri astırdı. Kısa sürede büyük bir yankı uyandıran afişler, “Kaybedecek bir dakikamız bile yok” dedikten sonra iki kere tatil yapan Ekrem İmamoğlu’na gönderme olarak algılandı.

Belediye kaynakları, son derece manidar bulunan afişlerin “İmamoğlu’na bir gönderme yapmadığını” söylese de verilen mesajın açıklığı, tartışmaları da beraberinde getirdi.

Tartışmaların şiddetlenmesinin ardından “Biz tatil yapmadık. Yaz boyunca 100 bin Çankayalıyı açık hava sineması ve yaz konserleriyle buluşturduk” yazılı afişler toplatıldı. (Akşam)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Demir 16 Eylül 2019 08:42

    Ahh Ekrem ah! Bu kadar bencil olmasaydın keşke. Hep kendin gidiyorsun tatile! Alper de başkan, üstelik aynı partiden. Onu da götürseydin bunlar olmazdı.