BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li belediyeler mercek altında----

CHP'li belediyeler mercek altında

CHP'li belediyeler mercek altında
10 Aralık 2017 - 07:46 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanlığı’nın CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li Beşiktaş ve Şişli belediyelerinde görevden almaya dönük ‘özel teftiş’ başlattığı öğrenildi

İçişleri Bakanlığı CHP'li belediyelerin peşine düştü. Bu kapsamda Mülkiye Teftiş Kurulu’ndan ikişer müfettiş görevlendirildi. Müfettişlerin hazırlayacağı rapor doğrultusunda, belediye başkanlarının görevden alınıp alınmamasına karar verilecek. Ayrıca CHP’li Beşiktaş, Şişli, Maltepe belediyelerinin de aralarında bulunduğu altısı CHP’li ikisi AK Partili sekiz belediye ile ilgili de mülkiye müfettişlerinin hazırlayacağı rapor doğrultusunda ‘özel teftiş’ başlatılıp başlatılamayacağına karar verilecek.

6 AK PARTİLİ İSTİFA ETTİRİLMİŞTİ

İçişleri Bakanlığı daha önce 93’ü PKK, sekizi de FETÖ kapsamında 101 belediye başkanını görevden almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘metal yorgunluğu’ sözlerinin ardından da altı belediye başkanı istifa etmişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Klp10 Aralık 2017 09:33

    Niyeyse Ankara büyükşehir ortada dururken ona denetim yok ama sadece CHP lilere denetim var. Denetçiler bir partinin memuru haline gelmiş. Utanıyorum.