BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li belediyeler kutlamalarda havai fişek kullanmayı bırakıyor----

CHP'li belediyeler kutlamalarda havai fişek kullanmayı bırakıyor

CHP'li belediyeler kutlamalarda havai fişek kullanmayı bırakıyor
09 Temmuz 2020 - 22:06 www.finansgundem.com

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ardından, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da artık kutlamalarda havai fişek kullanmayacaklarını açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sakarya'da meydana gelen iki ayrı patlamada 9 kişinin hayatını kaybettiği olaylara ilişkin olarak, artık İstanbul'da havai fişek kullanmayacaklarını söyledi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir telefon konuşması gerçekleştirdiğini açıkladı.

Işık kişisel Twitter hesabında şunları yazdı: "Az önce İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoglu ile konuştum "Bundan sonra havai fişek görünce aklımıza Sakarya gelecek. Öyle bir acı ki bu hiçkimsenin görmek isteyeceğini de sanmıyorum. Bizim için de bitmiştir. Artık İstanbul'da kullanmayacağız" dedi.

İzmir de yasaklamıştı

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer de, Sakarya’daki havai fişek fabrikasındaki son patlamanın ardından durumun gözden geçirildiğini belirterek, "Bizler kutlamalarımızı tüm görkemiyle sürdüreceğiz. Ancak 5 dakikalık bir gösterinin bize vereceği keyif yüzünden canlıların ölmesine, insanların zehir solumasına, havamızın, suyumuzun ve toprağımızın kirlenmesine müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)