BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li Batum ve Güneş Kanal İstanbul'da arsa almış----

CHP'li Batum ve Güneş Kanal İstanbul'da arsa almış

CHP'li Batum ve Güneş Kanal İstanbul'da arsa almış
22 Ocak 2020 - 08:17 www.finansgundem.com

CHP genel başkan eski yardımcısı ve milletvekili Süheyl Batum ile CHP PM eski üyesi ve milletvekili Hurşit Güneş'in Kanal İstanbul güzergahında arsa satın aldığı ortaya çıktı

Mega proje Kanal İstanbul'a karşı olan Millet İttifakı'nı oluşturan CHP, İYİ Parti ve HDP gruplarının, Arnavutköy ilçe başkanlarının proje güzergahında arsa toplayarak emlakçılık yaptığı ortaya çıkmıştı.

CHP'li Batum ve Güneş'in arsaları var

Yeni Şafak'tan Taha Hüseyin Karagöz'ün haberine göre Kanal İstanbul güzergahından arsa alan CHP'li milletvekillerinin bir kısmına ulaştı. CHP genel başkan eski yardımcısı ve milletvekili Süheyl Batum ile CHP PM eski üyesi ve milletvekili Hurşit Güneş'in bölgede gayrimenkul yatırımları var.

12 adet gayrimenkulle Batum 1. sırada

CHP'li vekillerin Kanal İstanbul güzergahındaki mal varlıkları listesinde, toplam 12 adet gayrimenkulle eski genel başkan yardımcısı Süheyl Batım 1. sırada yer alıyor.

Güneş'in arazisi kanal manzaralı

Öte yandan CHP PM eski üyesi ve milletvekili Hurşit Güneş de Kanal İstanbul manzaralı Yeşilbayır mevkiinde arsaya sahip. Yeni kanala sadece birkaç metre uzaklıkta ve 1365 parselde yer alan o arazinin büyüklüğü 3500 m2.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emre2722 Ocak 2020 23:35

    marmaraya itiraz ettiler herkesten çok kullanıyorlar. Havaalanına itiraz ettiler kullanıyorlar. 3. köprüye otiraz ettiler kullanıyorlar. Kanal istanbula itiraz arsa almakta ilk sıradalar. Chp bu ülkenin yüz karasıdır

  • RANTİYEŞANTİYE22 Ocak 2020 15:40

    Acaba bütün Kanal güzergahındaki  arsalar açıklansa en çok payı kim kapmıştır merak ediyorum. Çünkü bunun için Tapu sorgulamaya kısıtlama bile gelmişti :D 

  • Mustafa Selim Paksoy22 Ocak 2020 10:59

    Kimse vatan millet ve dindarlık edebiyatı yapmasın. Dürüstlük sonradan kazanılan özellik. Eğer Kanal İstanbul yapılacaksa, bırakın da o toprakların sahipleri istimlaktan (devlet çıkarcı davranmadan) kazançlı çıksın. Fırsatçılık almış başını gidiyor. Gereken sert önlemleri devlet almadıkça, insanların aç gözlülüğü engellenemez.

  • sedat22 Ocak 2020 10:37

    Bu bölgede en çok arazi toparlayanlar Chp'iler.Ak Parti'lilerde 2.sırada.Imam henüz yeterince toparlayamadı o yüzden itiraz ediyor.

  • trustman22 Ocak 2020 09:51

    tüm siyasetçiler kendi menfaatini düşünüyor biz halkı düşünen kim ???