BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'li Ağbaba: Tam kapanma için bir destekten bahsedilmedi----

CHP'li Ağbaba: Tam kapanma için bir destekten bahsedilmedi

CHP'li Ağbaba: Tam kapanma için bir destekten bahsedilmedi
26 Nisan 2021 - 22:42 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tam kapanma açıklamasına dair "Tam kapanma ile iş yerlerinin kapanacağı söylendi ama ne işyeri sahipleri ne çalışanlar için bir destekten bahsedildi" dedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kovid-19'la mücadele kapsamında açıkladığı 'tam kapanma' kararını değerlendirdi.

Ağbaba, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tam kapanma ile iş yerleri kapanacağı söylendi ama ne işyeri sahipleri ne çalışanlar için bir destekten bahsetmedi. Virüsten ölmeyenler evde açlıkla baş başa bırakılıyor. Tam kapanma tam gelir desteği ve güvencesi ile olur" ifadelerini kullandı.

​Ağbaba, paylaşımının devamında "Ortada herhangi bir gelir güvencesi olmadan, kira ve fatura desteği olmadan, SGK ve BAĞ-KUR Prim borçları için bir destek olmadan esnafa ‘tam kapanacaksınız’ demek ‘aç kalacaksınız’ demekten başka bir şey değildir" yorumunu yaptı.

Ülkede genelinde tam kapanma dönemi: Erdoğan tüm detayları açıkladı

17 günlük tam kapanmada nereler faaliyetlerine ara verecek?

Şehirler arası seyahatler de kısıtlandı

 

ETİKETLER :