BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'den kumanya zehirlenmesiyle ilgili suç duyurusu----

CHP'den kumanya zehirlenmesiyle ilgili suç duyurusu

CHP'den kumanya zehirlenmesiyle ilgili suç duyurusu
06 Şubat 2018 - 11:10 www.finansgundem.com

CHP Parti Sözcüsü Tezcan,"Bu üzücü olayla ilgili sorumlular hakkında partimiz tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunulmuştur

CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, 36. Olağan Kurultay'da  partililerin yedikleri kumanyadan zehirlenmelerine ilişkin açıklama yaptı. Tezcan, yaptığı yazılı açıklamada, coşkulu ve büyük katılımla  gerçekleşen 36. Olağan Kurultay'ı tamamladıklarını bildirdi.

Kurultay devam ederken bazı partililerin gıda zehirlenmesi şüphesiyle  sağlık ekiplerince hastanelere kaldırıldığını hatırlatan Tezcan, bu durumun başta  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bütün partilileri derinden  üzdüğünü belirtti.

Tezcan, şunları kaydetti: "Yaşanan gıda zehirlenmesinin dağıtılan yiyeceklerden mi yoksa satılan ürünlerden mi kaynaklandığı hususu ve sorumlular, soruşturma sonucu ortaya çıkacaktır. Bu üzücü olayla ilgili sorumlular hakkında partimiz tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulunulmuştur. Sorumluların tespiti ve cezalandırılması için süreci sonuna kadar takip edeceğiz."

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)