BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'den Erdoğan'a sert tepki----

CHP'den Erdoğan'a sert tepki

CHP'den Erdoğan'a sert tepki
19 Mart 2015 - 21:42 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Harp Akademileri Komutanlığı’nda yaptığı konuşmaya ilk tepki CHP'den geldi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Harp Akademileri Komutanlığı’nda Ergenekon ve Balyoz davalarıyla ilgili çıkışına ilk tepki CHP’den geldi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Hürriyet’e şunları söyledi:
“Bu davalar ortaya çıktığında siyasi bir dava olduğunu, bir kumpas kurulduğunu ve herkesin mağdur edildiğini ilk günden beri biz söyledik. O zaman ‘Ben bu davaların savcısıyım’ diyerek sahiplenmişti, arka çıkmıştı. O zaman Başbakan olarak da biliyordu bu delillerin sahte olduğunu. Bunların özel üretilmiş deliller olduğunu en iyi kendisi biliyordu. Siz bir davanın savcısıysanız, o dosyayla ilgili en önemli bilgiler sizde demektir. Şimdi boş yere timsah gözyaşları dökmesin, inandırıcı değil. Orada mağdur olan insanların hiçbirinin hakkını helal edemeyeceği konumdadır. O dönemin Başbakanı olarak bu mağduriyetin yaratılmasının birinci derece sorumlusudur. Er ya da geç bu konuda o da tarih önünde hesabını verecektir.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)