BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'başörtüsü' yanıtı----

CHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'başörtüsü' yanıtı

CHP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'başörtüsü' yanıtı
05 Ekim 2022 - 14:17 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başörtüsüyle ilgili olarak "Çözümü yasa değil Anayasa düzeyinde sağlayalım" sözlerine CHP'den yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başörtüsü konusundaki, "Gelin çözümü yasa değil Anayasa düzeyinde sağlayalım." çağrısıyla ilgili CHP kanadından önemli açıklamalar geldi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Başörtülü kadınların hak ve özgürlüklerine kavuşması için önerdiğimiz bu kanuni zırhı sen destekle Erdoğan; eğer arkasında yine kurnaz bir ajanda çıkmazsa tabii ki Alevi vatandaşlarımız dahil, hak ve özgürlükler konusunda getireceğiniz öneriye her türlü desteği vermeye hazırız.

Bu kullandığın zehirli dili de artık bırak, çok çirkin bir üslubun var. Türkiye için iyi bir şey yapmaya çalışıyoruz. Senin yasakçı zihniyetine rağmen, özgürlükler getirmeye çalışıyoruz." dedi.

"Yeni Anayasa, yeni Meclisin işi olacak!"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise yaptığı açıklamada, "Meclis'e sunduğumuz kanun teklifimiz AKP'de rahatsızlık yarattı. Desteklememek için Anayasa değişikliği önerip başka değişiklikler için fırsat kolluyorlar. Her gün anayasayı çiğneyen bir anlayışla anayasa değiştirecek halimiz yok. Yeni Anayasa, yeni Meclisin işi olacak!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar