BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'de toplu istifa----

CHP'de toplu istifa

CHP'de toplu istifa
16 Aralık 2015 - 15:08 www.finansgundem.com

Osmaniye eski Belediye Başkanı CHP'li Haydar Aktürk ve 83 kişi CHP'den istifa etti

CHP'nin 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Osmaniye  Belediye Başkan adayı olan Haydar Aktürk partisine üye 84 kişiyle beraber istifa ettiklerini bildirdi. 
 
Aktürk, Osmaniye Öğretmenevinde düzenlediği basın toplantısında, CHP  üyesi 84 kişiyle beraber partisinden istifa ettiğini açıkladı. 
 
Son iki yerel seçimde CHP'nin Osmaniye Belediye Başkan adayı olduğunu  vurgulayan Aktürk, "Elbette bu istifa kararı ani ve öfkeyle alınmış bir karar  değildir. Şu anda ayrılmama çok üzülecek partililerin olduğunu da biliyorum. Ama  şunu unutmamalarını özellikle belirtiyorum, ben bu kentin evladıyım ve ölene  kadar da bu kente hizmet etmeye devam edeceğim" dedi. 
 
CHP'de, partinin kendi kontrollerinde olmasından başka düşüncesi  olmayan bazı gruplar olduğunu ileri süren Aktürk, şöyle devam etti: 
 
"CHP'yi kimi partililerden daha fazla kucakladım ve savundum. Adaylık  süreçlerinde her günün hakkını vermeye çalıştım. Bu süreçte rahatsız olduğum bir  takım parti politikaları da oldu. Ancak kol kırılır yen içinde kalır mantığıyla  asla şikayetçi olmadım. Partide sorun olmamaya, aksine sorunların çözülmesine  katkıda bulunmaya çalıştım." 
 
Aktürk, aday olduğu dönemde günü kurtarmaya yönelik yönetim tarzı,  birlik, beraberlik, sevgi ve saygı eksikliği ve parti içi disiplinsizlik gibi  konuları daha net görme fırsatı bulduğunu dile getirdi. 
 
Tespit ettiği sorunların çözümü için CHP'nin Osmaniye'deki ilçe  kongrelerini beklediğine işaret eden Aktürk, şunları kaydetti: 
 
"Kongrelerden sonra gördüm ki parti yapısında geleceğe yönelik umut  veren, heyecan oluşturan herhangi bir değişim mümkün değil. Maalesef mevcut  durumunu muhafazaya çalışma görüntüsünden bir türlü kurtulamayan bir partide  artık yararlı olamadığım kanaatine vardım. Rahatsız olduğum konuları, eleştiri ve  önerilerimi genel merkezde ilgili genel başkan yardımcılarına, milletvekillerine  ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na bir dosyayla arz ettim. Benim asla saygıdeğer  CHP'lilerle hiçbir sorunum olmadı. Benim sorunum CHP'nin sırtından geçinenlerle  olmuştur. Bu yönetim yapısıyla, grupların kendi çıkar hesaplarından daha  fazlasını düşünmemesinden dolayı, heyecanını yitirmiş bir yapının içerisinde daha  fazla bulunamayacağımdan bu gün itibarıyla CHP'den beraberimdeki arkadaşlarla  istifa ediyorum." 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)