BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'de muhalifler tarih verdi----

CHP'de muhalifler tarih verdi

CHP'de muhalifler tarih verdi
23 Temmuz 2018 - 19:55 www.finansgundem.com

CHP Bilecik Milletvekili Tüzün, 618 delegenin CHP'de olağanüstü kurultay için noter tasdikli imza verdiğini açıkladı

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, geçen hafta pazartesi günü başlattıkları imza verme sürecine ilişkin açıklamada bulundu.

Tüzün, 618 delegenin CHP'de olağanüstü kurultay için noter tasdikli imza verdiğini açıkladı. Tüzün "İmzaları pazar gününe kadar teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.

İmza toplama işleminin devam ettiğini belirten Tüzün, "CHP'de olağanüstü kurultay için 618 delege noter tasdikli imza verdi. İmzaları pazar gününe kadar teslim etmeyi planlıyoruz." dedi.

"AMAÇ 625'İ GEÇMEK"

Tüzün, olağanüstü kurultayı toplamak için yeterli olan 625 sayısının çok daha üstünde imza toplamayı amaçladıklarını, bu kapsamda çalışmaların devam ettiğini söyledi.

CHP Tüzüğü'ne göre imza verme süreci başladıktan sonra 15 gün içerisinde kurultay delege tam sayısının salt çoğunluğu olan 625 imzanın genel merkeze ulaştırılması gerekiyor. 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa Kemal’in askerleriyiz 24 Temmuz 2018 00:57

    Bay bay Kılıçdaroğlu

  • Yeni Türkiye23 Temmuz 2018 21:53

    Huuu cehapeliler imzanıza sahip çıkın tıpkı sandıklar gibi -:))) diyeceğim de sandıklar bile zaten size gülüşüyorlar ha ha ha ... bakalım bu cehapeli allameler sonunda kaça kadar saymayı öğrenebilecek ?