BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP’de Metin Feyzioğlu bombası----

CHP’de Metin Feyzioğlu bombası

CHP’de Metin Feyzioğlu bombası
16 Ağustos 2014 - 09:46 www.finansgundem.com

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun eski CHP'li yöneticilerle İstanbul'da yaptığı gizli toplantının fotoğrafı basına sızdı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Başbakan Erdoğan karşısında başarısız olması sonrası CHP'de işler karıştı. Bir grup milletvekili Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu istifaya çağırırken Grup Başkan Vekili Muharrem İnce de adaylık sinyali verdi.
 
TARTIŞMA YARATACAK FOTOĞRAF
Genel başkanlık için bir çok isim gündeme gelirken, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu önceki gün İstanbul’da bazı CHP’lilerle gizli bir toplantı yapması gündeme bomba gibi düştü. Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Eski İl Başkanı Nebil İlseven, işadamı Ali Fatinoğlu ve eski ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda Feyzioğlu "Ben de varım" diyerek destek istedi.
 
Eski Fatih Meclis Üyesi Mustafa Sarmusak’ın ofisinde yapılan toplantıya Eski CHP İl Başkanı Nebil İlseven, Sanica Boru’nun sahibi işadamı Ali Fatinoğlu, yine Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Küçükçekmece’nin eski ilçe başkanları ve 10 kongre üyesi de katıldı.
 
"BAŞBAKANLIK İÇİN HAZIRIM" MESAJI
Metin Feyzioğlu burada CHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayarak, “Ben sadece CHP Genel Başkanlığına değil Başbakanlığa hazırım. Bu odadan bir başbakan en az iki bakan neden çıkmasın. Sizlerden kurultayda destek istiyorum” dedi.
 
GENÇLİK KOLLARI YEMEK VERDİ

Feyzioğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay tarihini belirlemesinden sonra adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Fatih’teki toplantıdan sonra CHP İstanbul İl Gençlik kollarında görevli bazı isimler Metin Feyzioğlu’na Büyük Kulüp’te yemek vererek desteklerini ifade ettiler.
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • y.muratoglu18 Ağustos 2014 15:29

    böyle haberlere bundan sonra ninem bile inanmaz.ne cikarsa ciksin her sey montaj bu ülkede.önce hükümet temizlensin o zaman bir daha düsünürüz.

  • bbc16 Ağustos 2014 21:51

    O odadan basbakan olarak çikarsinda ciktiktan sonra sade vatandas olarak devam edersin...odanin basbakani

  • Halk16 Ağustos 2014 21:13

    Fevzioğlu genel başkanlık için henüz erken ancak cb adayı olsaydı ekmettinden iyi aday olurdu konuşmayı biliyor amaysal hukuk özgürlükleri dile getirmeyen başbakan iyi diyen ekmettin den aday olurmuydu

  • asım16 Ağustos 2014 15:41

    neden gizli

  • hoca16 Ağustos 2014 14:00

    bu adamın halkta karşılığı yok.

  • h16 Ağustos 2014 12:55

    Başbakandan fırça yemiş adamın hiçbir şansı olamaz.Sen git köşende uslu uslu otur bakalım.

  • Ülkü16 Ağustos 2014 11:06

    İlginç bir gelişme! Babsı CHP yi yeterince milliyetçi bulmamıştı diye Chp den ayrılp Güven prtisini kurmuşt. Chp Mhp yi birleştirme operasyonunun başlangıcı mı acaba