BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP'de iki vekil disipline sevk edildi----

CHP'de iki vekil disipline sevk edildi

CHP'de iki vekil disipline sevk edildi
08 Kasım 2018 - 17:22 www.finansgundem.com

CHP Grup Yönetim Kurulu, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz için, "kesin çıkarma" ile "önlemli olarak" cezalandırılması önerisiyle Grup Disiplin Kuruluna sevk edilmesi kararını verdi

CHP Grup Yönetim Kurulu, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz'ın, kesin çıkarma cezası ile önlemli olarak cezalandırılması önerisiyle Grup Disiplin Kuruluna sevkini kararlaştırdı. 

CHP Grup Yönetim Kurulu, olağanüstü toplandı.

Toplantıda, Erol ve Yılmaz'ın, CHP Tüzüğü ve Grup İç Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri uyarınca “kesin çıkarma cezası” ile “önlemli olarak” cezalandırılması önerisiyle Grup Disiplin Kuruluna sevk edilmesine oy birliğiyle karar verildi.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Dermanım Ol08 Kasım 2018 17:34

    Yine ezan Türkçe okunacak dediler canlı yayında. Bana göre bu CHP adam olmaz....

  • selim08 Kasım 2018 17:34

    Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen Gülse Erol kesin giderde ağzından çıkanı kulağı duymayan Öztürk ne olur bilmiyorum.Öztürk gönderilmezse Türkçe ezan saçma söyleminden dolayı yerel seçim öncesi Chp için sıkıntı olabilir.

  • Volkan08 Kasım 2018 17:30

    CHP konuşmasa zaten iktidara gelecek. Anlamsız konuşmalar ile yerimiz muhalefet diyor. Toplumdan bu kadar mı uzak olunur.