BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu: Yarın Güvenpark'ta olacağız----

Kılıçdaroğlu: Yarın Güvenpark'ta olacağız

Kılıçdaroğlu: Yarın Güvenpark'ta olacağız
14 Haziran 2017 - 19:09 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında verilen karara ilişkin açıklama yaptı

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu hakkında MİT'e ait TIR'ların durdurulmasıyla ilgili görüntülere ilişkin davada tutuklama kararı çıktı. Kılıçdaroğlu ve CHP'li isimlerden karara çok sert şekilde tepkiler geldi. CHP, konu ile ilgili acil olarak toplandı ve toplantı sonrası Kılıçdaroğlu açıklama yaptı. İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

"Bu kararı asla kabul etmiyoruz. Asıl suçluların yargılanmadığı masum insanların hapsedildiği bir durum yaşıyoruz. Yasa dış yoldan eğer silah götürülüyorsa o kişlerin yargılanması gerekir. Hangi anlayışla hangi hukuka! Bunu asla kabul etmiyoruz. Bu kararı verenler, bu kararın altında kalacaklar. Biz bu ülkede adalet istiyoruz. Hiç bir delil olmadan bu kararı verdiler. 20 Temmuz darbesini yapanlar bu ülkede adaleti yok ettiler, hukuku yok ettiler. Bunların hiç biri hakim değil, sadece Saray'ın sopası olma görevini yerine getiriyorlar. Yarın saat 11'de Güven Park'ta olacağız, elimizde sadece bir afiş olacak ve 'Adalet' yazacak afişte. Adaletin olmadığı bir ülke, bir halk mı olur? Ülkenin dibine dinamit koyuyorlar. Yürüyüşümüzü yarın Güven Park'ta başlatacağız, yürüyüşümüz bu ülkeye demokrasi gelinceye kadar sürecek."

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)