BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP salgın nedeniyle genel merkezi kapatıyor----

CHP salgın nedeniyle genel merkezi kapatıyor

CHP salgın nedeniyle genel merkezi kapatıyor
11 Eylül 2020 - 14:28 www.finansgundem.com

CHP Genel Merkez personeli pazartesi gününden itibaren evden çalışacak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) korona virüs nedeniyle artan vaka sayılarının ardından genel merkez binasını kapatma kararı aldı. Parti personelinin 14 Eylül'den gününden itibaren evlerinden çalışacağı duyuruldu.

Parti tarafından yapılan açıklamada, “Son dönemde Yeni Koronavirüs (Covid-19) vakalarının katlanarak arttığı ve her gün açıklanan tablonun gerçeği yansıtmadığı herkes tarafından bilinmektedir. Sürecin başından beri alınması gereken önlemlerle ilgili kapsamlı öneriler getirmemize ve sürekli uyarılarımıza rağmen iktidarın halk sağlığının korunması için gereken önlemleri almadığı da ortadadır. Artan vakalar ve tedbirsizlik hali göz önüne alınarak, CHP Genel Merkezi personelinin 14 Eylül 2020 Pazartesi gününden itibaren evlerinden çalışmaları uygun görülmüştür. Normal çalışma düzenine geçiş tarihi, salgının ülkemizdeki seyrine göre belirlenecektir” ifadelerine yer verildi.

Son bir haftada 4 CHP'li pozitif çıktı

CHP’de son bir hafta içerisinde, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik ve Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Recep Cengiz Covid-19 pozitif olduğunu açıkladı. Parti yöneticilerinde görülen pozitif vakaların ardından CHP lideri Kılıçdaroğlu’na da test yapılmış sonuç negatif olarak duyurulmuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)