BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP milletvekilinin eşi bıçaklandı----

CHP milletvekilinin eşi bıçaklandı

CHP milletvekilinin eşi bıçaklandı
25 Ocak 2016 - 01:31 www.finansgundem.com

​CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'in eşi Murat Hürriyet, kayınbiraderi tarafından bıçakla yaralandı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Başiskele ilçesinde özel bir hastanede ameliyat olan babası Şaban Kaplan'ı eşi Murat Hürriyet ile ziyaret etti.Bu sırada, Şaban Kaplan'ın hastanedeki odasında refakatçi olan CHP'li vekilin kardeşi Emrah Kaplan ile Murat Hürriyet, arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kaplan, ablası ve babasının bulunduğu odada Hürriyet'i bıçakladı. Aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Hürriyet, aynı hastanede ameliyata alındı. Hürriyet'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Zanlı Emrah Kaplan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.Hastaneye gelen Başiskele Kaymakamı Ali Partal, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet'e ve yakınlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Olayı haber alan partililer de hastaneye gelerek, Hürriyet'in sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)