BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar----

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar
21 Mayıs 2022 - 20:12 www.finansgundem.com

CHP'nin Milletin Sesi mitingi, 500 bine yakın kişinin katılımıyla Maltepe'de yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından düzenlenen 'Milletin Sesi' mitingi Maltepe Miting Alanı'nda gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği miting Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaptı.

21 Mayıs’ta Bursa'da yapılması planlanan ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen hapis cezası ile siyasi yasak kararının ardından İstanbul'a alınmıştı. 

Sabah erken saatlerinden itibaren miting alanının çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

Kürsüye ilk önce CHP’li İstanbul ilçe belediye başkanları, yüksek disiplin kurulu üyeleri, parti meclisi üyeleri, milletvekilleri ve genel başkan yardımcıları, büyükşehir belediye başkanları çıktı. Ardından da Kaftancıoğlu kürsüye davet edildi. Kaftancıoğlu'nun anons edilmesiyle birlikte alkışlarla kürsüye çıktı. 

Mitingte konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Kimse umutsuzluğa kapılmasın, haramilerin saltanatı yıkılıyor! 5 yıl önce ilk adımı attığımız yürüyüşün finaline yaklaşıyoruz. Az kaldı. Bu kentin, bu meydanlarında, tarlalarında, fabrikalarında, üniversitelerinde özgürce kucaklaşacağız. Az kaldı." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

- Bunların tek amacı var, korku iklimi yaratmak ve bu iklimden nemalanmak. Ülke elden gidiyor birlikte mücadele etmek zorundayız.

- Şimdi bir adım daha atıp partileri kapatmaya hazırlanıyorlar. Saray ve şurekasının elinden düşmeyen bir kelime var: O yasak, bu yasak, şu yasak…

- Memleketi uyuşturucu bataklığına çevirdiler. Kadın cinayetleri, işçi cinayetleri, siyasetçilere suikast hazırlıkları. Kullanışlı aparatlarla kavga edeceğiz. Sonuna kadar edeceğiz ve kazanacağız.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiyalı mevkidaşı ve İsveç Başbakanı ile görüştü

 

Biden ve Blinken'e Rusya'ya giriş yasağı