BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP lideri Kılıçdaroğlu, yurt dışını ziyaret edecek----

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yurt dışını ziyaret edecek

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yurt dışını ziyaret edecek
08 Aralık 2022 - 12:28 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yurt dışına gerçekleştirdiği çalışma ziyaretleri kapsamında 14-17 Aralık'ta Almanya'da bulunacak.

İlk çalışma ziyaretini 9-13 Ekim’de Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 ile 4 Kasım tarihleri arasında ise İngiltere’ye gitti. ABD’de olduğu gibi Londra’da yatırım kuruluşlarının temsilcileri ve çeşitli üniversitelerden akademisyenlerle bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa toplantısı nedeniyle kasım ayı sonunda yapacağı Almanya ziyaretini ise erteledi. 28 Kasım’da Altılı Masa ve 3 Aralık’ta CHP’nin vizyon belgesi tanıtım toplantılarına katılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, yurt dışı temasları kapsamında üçüncü ziyaretini ise 14-17 Aralık’ta Almanya’ya yapacağı bildirildi.

Kılıçdaroğlu’nun, Londra’da olduğu gibi yatırım kuruluşları ve akademi çevreleriyle görüşeceği Almanya ziyaretinde Berlin, Frankfurt ve Münih’e gitmesi bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu’na, bazı ekonomi danışmanlarının yanı sıra CHP Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin de eşlik edeceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu açıkladı! İşte CHP'nin yeni yüzyıl vizyonu

 

CHP'nin 1 TL'nin maliyeti 3 TL iddiasına Darphane'den yanıt!

 

CHP'den promosyonlar için kanun teklifi