BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP Konya il kongresinde arbede----

CHP Konya il kongresinde arbede

CHP Konya il kongresinde arbede
17 Eylül 2023 - 16:09 www.finansgundem.com

CHP Konya il kongresinde Tuzluklu ilçe Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ve mevcut İl Başkanı Bekir Yaman'ın arasında arbede çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38'inci Olağan Konya İl Kongresi’nde gergin anlar yaşandı. 3 adayın yarıştığı başkanlık yarışında blok liste krizi çıktı. Taraflar birbirlerinin üzerine yürüyüp, tartışma yaşadı. Tartışma esnasında CHP’li Tuzluklu ilçe Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa mevcut İl Başkanı Bekir Yaman'ın yakasından tutup sarsttı. İkili arasında yaşanan arbede bazı partililerin araya girmesiyle sonlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP), Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinin ardından başlayan kongreler süreci devam ediyor.

CHP'NİN KONYA İL KONGRESİNDE GERGİNLİK

CHP 38’inci Olağan Konya İl Kongresi'ni gerçekleştiren CHP Konya'da gergin anlar yaşandı.

CHP'Lİ BAŞKAN RAHATSIZLANDI

Konya'daki bir otelde yapılan il kongresinde 3 isim il başkanlığı için yarışırken, blok liste krizi yaşandı. Blok-çarşaf liste tartışmanın ardından taraflar birbirlerinin üzerine yürüdü. Kalabalığın arasında kalan bazı kadın partililer ise zor anlar yaşadı.  CHP'li Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa tartışmalar yaşanırken rahatsızlandı,  bazı partililer de  tepki olarak salonu terk etti.

CHP’de il kongreleri ekim sonunda tamamlanacak

 

Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

 

CHP'de Örsan Öymen de adaylığını açıkladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)