BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP kapatılacak mı sorusuna Kılıçdaroğlu'ndan yanıt----

CHP kapatılacak mı sorusuna Kılıçdaroğlu'ndan yanıt

CHP kapatılacak mı sorusuna Kılıçdaroğlu'ndan yanıt
14 Kasım 2016 - 12:12 www.finansgundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Enver Aysever'in sunuculuğunu yaptığı radyo programında "CHP'nin kapatılacağını düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah katıldığı radyo programında Enver Aysever'in konuğu oldu. "CHP'nin kapatılacağını düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"KİMSE BANA DOKUNAMAZ DEMEYİ DOĞRU BULMUYORUM"

"Baskıcı rejimler belli yöntemlere başvururlar. AKP 15 Temmuz'dan sonra ‘egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' dedi, demokrasi dedi. Bugün gelinen noktada tam tersini yapıyor Adalet ve Kalkınma Partisi. Söylediğim şeyleri Taksim'de söyleyince, Yenikapı'da söyleyince alkışladılar. Grup Toplantısında söylediğimdeyse eleştirdiler. Yeniden CHP'ye saldırma dönemi başladı. Baskıcı dönemlerde Ecevit, Baykal sorgulanmıştır, tutuklanmıştır, gözaltına alınmıştır. Biz de bugün benzer şeylere maruz kalabiliriz. Bu tablo ortadayken ‘Hayır, kimse bana dokunamaz' demeyi doğru bulmuyorum. "

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)