BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP ile MHP arasında erken seçim tartışması----

CHP ile MHP arasında erken seçim tartışması

CHP ile MHP arasında erken seçim tartışması
19 Aralık 2019 - 19:30 www.finansgundem.com

2020 yılı bütçe görüşmelerinin sürdüğü TBMM Genel Kurulunda, CHP ile MHP arasında erken seçim tartışması yaşandı.

TBMM Genel Kurulunda 2020 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi’nin görüşmelerinde söz alan CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Türkiye’nin bir krizin içinde olduğunu savunarak, bu durumdan çevreci, kapsayıcı ve kalkınma anlayışına dayanan yeni bir modele geçilmesiyle çıkılabileceğini söyledi.

Erdoğdu, “Oluşturulacak yeni modelin ilk adımı erken seçim olmak zorunda çünkü siz çok yoruldunuz, çünkü sizin getirdiğiniz sistemi taşımanız mümkün değil” görüşünü paylaştı.

“BEN DOĞRU BULMUYORUM”

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP’li Erdoğdu’nun ifadeleri üzerine söz alarak, “Hep bu sistem eleştirisi yapılıyor, güçler ayrılığı da var. Yönetimde istikrar, temsilde adalet ilkesi de gerçekleşmiş durumda. Siyasi istikrarın olduğu bir ülkede bu tür erken seçim tartışmalarını ben doğru bulmuyorum. Hem ‘Bizim böyle bir önerimiz, talebimiz yok.’ diyor CHP ama bir taraftan da tekerleme halinde sürekli bu seçim söylemlerini bu şekilde ifade etmişler” diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)