BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP İlçe Başkanlığı'na molotoflu saldırı----

CHP İlçe Başkanlığı'na molotoflu saldırı

CHP İlçe Başkanlığı'na molotoflu saldırı
30 Ekim 2022 - 08:21 www.finansgundem.com

Çankırı Çerkeş'de CHP İlçe Başkanlığı binasına yanıcı madde atılması sonucu kısa süreli oluşan alevler çevredekiler tarafından söndürülürken saldırıya ilişkin bir şüphelinin gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde CHP İlçe Başkanlığına molotof atıldığı ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Saldırıda bir anda çıkan alevler, vatandaşlar tarafından yangın tüpüyle kısa sürede söndürüldü.

Şüpheli yakalandı

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, “Çerkeş ilçemizde bir siyasi partinin ilçe başkanlığı binasına yanıcı madde atılmak suretiyle gerçekleştirilen saldırının farklı suçlardan sabıka kayıtları olan şüphelisi yakalanmış olup, adli süreç çok yönlü devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyuna ayrıca bilgi verilecektir.” ifadesini kullandı.

Öte yandan aynı binanın üst katında öğrenci yurdunun da bulunması nasıl bir felaketin eşiğinden dönüldüğünü de gözler önüne serdi.

Afrin'de briket evlere PKK saldırısı: 1 ölü

ABD'de liseye düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü

Somali'de bombalı saldırı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)