BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP, HDP, DSP, Vatan, SP, DP, MHP'den ortak imza!----

CHP, HDP, DSP, Vatan, SP, DP, MHP'den ortak imza!

CHP, HDP, DSP, Vatan, SP, DP, MHP'den ortak imza!
17 Eylül 2015 - 15:35 www.finansgundem.com

Siyasi parti yöneticileri 1 Kasım genel seçimleri propaganda çalışmalarında görüntü ve ses kirliliğine yol açmamak için ortak karar aldı.

Avcılar Kent Konseyi önerisiyle Avcılar Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Sarayı'nda yapılan toplantıya Avcılar Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak, Kent Konseyi Genel Sekreteri Turgay Halisçelik, CHP İlçe Başkanı Yüksel Can, HDP İlçe Eş Başkanı Maşuk Sami, DSP İstanbul İl Disiplin Kurulu Sekreteri Selehattin Bezcioğlu, Vatan Partisi İlçe Başkanı Ahmet Yaman, Demokrat Parti İlçe Başkanı Serdar Ural, Saadet Partisi’nden Enes Demir ve MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan katıldı. Avcılar Kent Konseyi Başkanı Mert Ali Ak, seçim dönemindeki tanıtım kampanyalarında, bayrak, afiş, poster gibi tanıtım çalışmaları yapıldığını, bunların belli ölçülerde çevre ve görüntü kirliliğine yol açmayacak şekilde sadece ilçe başkanlıkları ve irtibat büroları çevresinde yürütülmesini önerdiklerini söyledi. Ak, "Toplantıya katılan arkadaşlarımızdan milyarlarca TL’ye mal olan bu çalışmalardan tasarruf etmek, hem de kirliliğine son vermek açısından partilerimizin bu konuda ortak karar olmalarını diliyoruz. Halkımızdan aldığımız uyarılar sonucunda, biz Avcılar Kent Konseyi olarak bu daveti siyasi partilerimize yaptık. Böylesine bir kararın alınması ayrıcalıklı bir ilçe olan Avcılarımızı İstanbul’da daha ön plana çıkarılacaktır" dedi. Yapılan bu çağrıya toplantıya katılan siyasi parti temsilcileri kararı oy birliği ile kabul etti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)