BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP Aylin Nazlıaka'yı partiden ihraç etti----

CHP Aylin Nazlıaka'yı partiden ihraç etti

CHP Aylin Nazlıaka'yı partiden ihraç etti
04 Mart 2016 - 18:45 www.finansgundem.com

CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK), Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın partiden ihracına karar verdi.

YDK, “Bir milletvekilinin odasında bulunan Atatürk resmini indirdiği iddiasının gerçek olmadığı ve iddianın iftira kapsamında bulunduğu” gerekçesiyle Nazlıaka’yı, 7’ye karşı 8 oyla partiden ihraç etti.

İhraca karşı çıkan 7 üyenin, kınama cezası verilmesinden yana oy kullandığı öğrenildi. Atatürk posteri tartışmasında CHP muhakkiklerinin hazırladığı raporu ele alan Parti Meclisi, Nazlıaka’nın, tedbirli olarak partiden kesin ihracı istemiyle disiplin kuruluna sevkine karar vermişti.

YDK, Nazlıaka’nın yanı sıra olayda adı geçen vekillerle de görüştü. YDK, son toplantısında Nazlıaka’nın ihracına, bir oy farkla karar verdi. Kararı YDK Genel Sekreteri Ali Hikmet Akıllı açıkladı.

Akıllı, “CHP tüzüğünün 70/a-b maddesi gereğince disipline sevk edilen Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın CHP’den kesin olarak ihracına oy çokluğuyla karar verilmiştir” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)