BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP AK Parti ile koalisyon kuracak mı?----

CHP AK Parti ile koalisyon kuracak mı?

CHP AK Parti ile koalisyon kuracak mı?
19 Haziran 2015 - 12:59 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, gündemlerinde AK Parti'yle bir koalisyon olmadığını belirtti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba yaptığı yazılı açıklamada, seçimlerden çıkan sonuçları hak etmediklerini ancak, sonuçlara saygı göstereceklerini belirtti.

4 yıl boyunca hiçbir şeyi eksik bırakmadan milletvekilliği yapmaya çalıştığını, Tüm Malatya'nın sorunlarına sahip çıkılarak, bu sorunların çözümü için mücadele ettiğini ifade eden Ağbaba, sadece yerelde değil, Türkiye'nin sorunlarına duyarlı, haksızlık ve hukuksuzluklara karşı duran bir milletvekilliği yapmaya çalıştığını kaydetti.

Birçok siyasi davanın, mağduriyetin sesi olduğunu, seçim döneminde de çok etkili çalıştıklarını vurgulayan Ağbaba, "Malatya'da hala bir kısım insanlar, CHP İktidarında camilerin kapatıldığı, namaz kılanların hapse atıldığı gibi yalan yanlış bilgilere inandı. Bu zihniyet her kutsalı kullanan bir zihniyet. Sonra da partimize laf eden zihniyet. AKP'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın toplumda yapmış olduğu tahribatı ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

"GÜNDEMİMİZDE YOK"

Ağbaba, seçimlerde rakipleri arasında "belediyeler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP Devleti" bulunduğunu ileri sürerek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Biz bunlara karşı mücadele ettik. Devletin tüm kurumlarıyla mücadele ederek seçimlere girdik. 7 Haziran'da yenilen AKP devletiyle, Recep Tayyip Erdoğan'dır. Seçim sonuçlarına göre vatandaş diğer partilerin koalisyonla ülkeyi yönetmesini istiyor. Biz de bunu istiyoruz. CHP, kendi değerlerine, inançlarına, ideolojisine karşı hiçbir oluşumun içinde yer almayacaktır. Bizim AKP'yle bir koalisyon gündemimizde yok. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'nun başbakanlığında bir koalisyon istiyoruz."
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)