BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCHP aday listesinde 2 Deniz Baykal----

CHP aday listesinde 2 Deniz Baykal

CHP aday listesinde 2 Deniz Baykal
08 Nisan 2015 - 02:11 www.finansgundem.com

CHP milletvekili aday listesinde 2 Deniz Baykal var. Biri eski genel başkan ve Antalya Milletvekili, diğeri 1977 doğumlu Bursa'dan aday

CHP'nin ilginç adaylarından biri de Deniz Baykal. CHP Bursa Milletvekili adayı Deniz Baykal, eski Genel Başkan, Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile isim benzerliği taşıyor. Ancak aralarındaki benzerlik sadece isim-soyad değil.

1977 doğumlu Deniz Baykal da eski genel başkan gibi avukat. İstanbul Hukuk Fakültesi mezunu olan Baykal, 'Deniz Baykal' isminin kendisine ciddi bir avantaj sağladığını, seçmenlerin aklında daha kolay kaldığını, bazı seçmenlerin kendisine sırf isminden dolayı sempati duyduğunu" söylüyor.

Baykal, "Aslında benim ismimin Deniz olmasının yegane sebeplerinden bir tanesi Deniz Gezmiş'in asıldığı tarihte babam lise öğrencisiymiş, 'Oğlum olursa adını Deniz koyacağım' demiş. Baykal soyadı da böyle denk gelince Deniz Baykal olmuşum. İkisini birden çağrıştırıyor. Bu iki isim de benim üzerimde ciddi anlamda bir sorumluluktur" diyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)