BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaChicago Fed Başkanı Evans'tan enflasyon açıklaması----

Chicago Fed Başkanı Evans'tan enflasyon açıklaması

Chicago Fed Başkanı Evans'tan enflasyon açıklaması
15 Nisan 2019 - 23:15 www.finansgundem.com

Chicago Fed Başkanı Evans, "Muhtemelen sıkılaştırmadan önce gerçek enflasyonun yükseldiğini görmek istediğim bir noktadayım" dedi

Chicago Fed Başkanı Charles Evans açıklamalarda bulundu. Bloomberg'de yer alan habere göre Evans, "Muhtemelen sıkılaştırmadan önce gerçek enflasyonun yükseldiğini görmek istediğim bir noktadayım" ifadelerini kullandı.

Enflasyonu sadece bir tahmin olarak değil, hedeflerimizle daha tutarlı görmemiz gerekiyor şeklinde konuşan Evans, enflasyonu desteklemek için faiz indiriminin dikkate alınıp alınmayacağı yönündeki bir soruya, "Bu soruya verilecek yanıtın evet olması gerektiğini düşünüyorum ancak bu senaryonun nasıl olacağına bağlı" şeklinde cevap verdi.

Her 50 baz puan, daha zor aksiyonlar almamızdan önce bize kapasite artırmada yardımcı oluyor. Ve bu yüzden simetrik olmak zorunda olduğumuzu söyleyebilirim.

Evans'ın bu yıl Federal Açık Piyasa Komitesi'nde (FOMC) oy hakkı bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)