BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem Chanel’den şok iddialarla ilgili açıklama----

Chanel’den şok iddialarla ilgili açıklama

 Chanel’den şok iddialarla ilgili açıklama
11 Mart 2014 - 15:56 www.finansgundem.com

Dünyaca ünlü markanın açıklamasında Türkiye’deki mağazasına yönelik iddialarla ilgili olarak, “Şaşkınlıkla karşılıyoruz” denildi

Dünyanın sayılı zenginlerinin ve Türkiye'de jet sosyetenin gözde markası Chanel hakkında çıkan iddialarla gili olarak bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Chanel olarak Türk gümrük yetkilileri tarafından bir soruşturma yürütüldüğünü doğruluyoruz ancak marka adına medyada yer alan ve şaşkınlıkla karşıladığımız bir dizi suçlamayı reddediyoruz.
 
Doğrulayabileceğimiz tek şey, 2012’de bir iç teftiş sırasında Türkiye’deki iki butiğimizin yerel yönetiminde önemli usulsüzlükler ve kusurlar tespit etmiş olmamızdır. Bu usulsüzlükler nedeniyle, o dönemde butiklerimizin yöneticisinin sözleşmesini iç politikamıza ve ticari kurallarımıza uymadığı gerekçesiyle feshettik. Bu durum tamamıyla istisnadır ve o dönemden bu yana aynı şeylerin tekrar yaşanmaması için kontrollerimizi daha da sıkılaştırdık.
         
Chanel, Türk yetkililerle yakın işbirliği yapmakta ve gümrük yetkilileri tarafından istenen tüm bilgi ve belgeleri sağlamaktadır.   
Bugüne kadar Türk yasalarına karşı olduğu iddia edilen bir eylemde bulunduğumuza ilişkin herhangi bir resmi uyarı almadık.
 
Chanel, faaliyette bulunduğu ülkelerin yasalarına uyma konusunda son derece titiz davranmaktadır ve bu durumda da gerçekleri açığa çıkarmak ve gerekli işlemleri başlatmak için yetkililere ve yasal sisteme yardımcı olmaya her zaman hazırız.
Bu aşamada daha fazla yorum yapamayacağız.
    
Gerçekleri ortaya çıkaracakları ve bu sayede gerekli tüm yasal işlemleri başlatmamızı sağlayacakları konusunda Türk yetkililere ve yasal sistemine güveniyoruz."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)