BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaÇeyiz ve konut desteği artıyor----

Çeyiz ve konut desteği artıyor

Çeyiz ve konut desteği artıyor
02 Şubat 2018 - 13:18 www.finansgundem.com

Konut hesabında devlet katkısı 15 bin liradan 20 bin liraya, çeyiz hesabında devlet katkısı 20 bin liradan 25 bin liraya yükseltiliyor

Yatırım, üretim, istihdamı artıracak düzenlemeler ve vergi ile ilgili yeni değişiklikleri içerisinde barındıran yasa tasarısı TBMM'ye sevk edildi.

İçerisinde asgari ücrette vergi kesintisini kaldıracak düzenleme de yer alan tasarıda, çeyiz desteği için devlet katkısı oranının yüzde 20'den 25'e yükseltilmesi azami katkının 5 liradan 7 bin 500 liraya çıkarılması da yer alıyor.

Öte yandan bir destek de ilk kez konut alacaklara geliyor. Konut hesabında devlet katkısı 15 bin liradan 20 bin liraya, azami devlet katkısı oranı yüzde 20'den yüzde 25'e çıkarılıyor.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, önceki günlerde konut hesabı ile ilk kez konut alacaklar için yeni bir düzenleme yaptıkları müjdesini vermişti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)