BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCEPTETEB’den dijital kredi kartı----

CEPTETEB’den dijital kredi kartı

CEPTETEB’den dijital kredi kartı
12 Kasım 2021 - 12:06 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB) yüksek teknolojik altyapı ile tasarlanan, üzerinde kart numarası, son kullanım tarihi ve güvenlik kodu bilgileri yer almayan CEPTETEB Dijital Kredi Kartını kullanıma sundu.

Tüketicinin dijitale olan talebindeki hızlı yükseliş, finans sektörünün tüketici kullanımına sunduğu ürünleri hızla dönüştürmeye devam ediyor. Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) dijital bankacılık platformu CEPTETEB de tüketici talepleri doğrultusunda internet üzerinden daha güvenli alışveriş yapma olanağı sağlayan yeni dijital kredi kartını kullanıma sundu.

Kullanıcılar, fiziki POS’larda temassız işlem yapabilme özelliğine de sahip olan CEPTETEB Dijital Kredi Kartı’nı e-ticaret harcamalarında kullanabilmek için mobil bankacılık üzerinden kart bilgilerini güvenli bir şekilde görüntüleyip, işyerlerinden alışverişlerini tamamlayabiliyor. Kartın üzerinde sadece kart sahibinin isim ve soyadı olduğundan, kayıp ya da çalınma durumlarında ortaya çıkabilecek olası sıkıntılar önlenmiş oluyor. Hem mobil uygulama hem de internet şubesinden başvuru yapılabilen dijital kart onaylandığı andan itibaren, fiziki olarak tüketicinin eline ulaşmasa da e-ticarette kullanılabiliyorlar. Android tabanlı telefon sahipleri ise mobil ödeme ile e-ticaret dışında da kartı kullanabiliyorlar.  Siyah rengi ve yenilikçi dikey tasarımı ile dikkat çeken CEPTETEB Dijital Kredi Kartı’na sahip olan tüketiciler, mevcuttaki CEPTETEB Bonus’un tüm kampanyalarından da faydalanabiliyor. 

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, ödemelerin uzun zamandır mobil cihazlar üzerinden yapıldığını, dolayısıyla kredi kartlarında da dijitale geçiş trendinin çok güçlendiğini söyledi. Mendi, “Pandemi ile birlikte büyüyen e-ticaret kullanımı bu alandaki ödeme sistemlerinin de gelişimini hızlandırdı. CEPTETEB Dijital Kredi Kartı da bu çerçevede gelişti ve e-ticaret kullanımını teşvik edici yepyeni bir ürün oldu. Kısaca, kartın üzerinden bilgilerini aldık, müşterilerimizin güvenliği için kartı ceplerine taşıdık. Müşterilerimiz, onaylandığı andan itibaren kartlarını güvenle kullanılabilecekler.” dedi. 

CEPTETEB yeni dijital kredi kartı ile 1.000 TL’ye varan efsane indirim

CEPTETEB Dijital Kredi Kartı’na sahip olan herkes, 1-30 Kasım 2021 tarihleri arasında kampanyaya katılarak, 30 Ağustos 2022 tarihine kadar yaptığı yurtiçi e-ticaret harcamalarında yüzde 20 indirim kazanıyor. CEPTETEB Dijital Kredi Kartı onaylanan ve kampanyaya katılanlar tüm asıl, ek ve sanal kartları ile kampanya boyunca ayda en fazla 100 TL, kampanya süresince en fazla 1.000 TL kazanabiliyor. Tüketiciler kazandıkları indirim tutarlarını kredi kartı ekstrelerinden de takip edebilecekler.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)