BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCEPTETEB Süper’den iki yeni tatil kampanyası----

CEPTETEB Süper’den iki yeni tatil kampanyası

CEPTETEB Süper’den iki yeni tatil kampanyası
11 Mayıs 2022 - 12:40 www.finansgundem.com

TEB'in dijital bankacılık platformu CEPTETEB, yeni pazar yeri platformu CEPTETEB Süper ile iki yeni kampanyasını hayata geçirdi. CEPTETEB’liler hem uçak biletlerinde hem de otel rezervasyonlarında indirimden yararlanacak.

Dijital bankacılık hizmetlerini 2015 yılından bu yana CEPTETEB markası altında birleştiren ve dijital bankacılık alanında müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Türk Ekonomi Bankası (TEB), CEPTETEB Süper ile indirimli alışverişin kapılarını aralıyor. CEPTETEB Süper ile mobil bankacılık müşterileri için özel indirimler sunan TEB, iki yeni kampanya başlattı. TEB’in Turna.com ile hayata geçirdiği kampanya kapsamında CEPTETEB Süper Uçak Bileti kategorisinde Amsterdam, Berlin, Londra, Paris ve Roma uçak bileti harcamalarında sepet tutarında 200 TL indirim uygulanacak.

TEB, iş ortağı Otelz.com ile CEPTETEB Süper kullanıcılarına özel başlattığı diğer kampanya kapsamında da yurt içi otel rezervasyonlarında yüzde 10 indirim sağlıyor. Buna göre, yurt içi otel rezervasyonlarını online ödemeli olarak CEPTETEB Süper’den yapanlar tüm otel rezervasyonlarında bu indirimden yararlanabiliyor.

CEPTETEB’li olmak çok kolay

CEPTETEB Süper’in zahmetsiz ve indirimli alışveriş deneyiminden faydalanmak isteyen ve henüz CEPTETEB müşterisi olmayanlar, mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yaparak dakikalar içerisinde hesabını açabiliyor.

Yeni CEPTETEB’lilere faizsiz taksitli nakit fırsatı

CEPTETEB Süper ile alışverişte kolaylık

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Matrix11 Mayıs 2022 13:05

    Kampanya yapacağına asıl düzgün etik Olan tasarruf sahiplerine enflansyon üstü reel getiriyi vererek faizleri arttır mudilerini ezdirme yapacağın gerçek kampanya tesvik ilke düzgünlük budur diğerlerinden ayrıştıran