BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCEPTETEB Süper ile alışverişte kolaylık----

CEPTETEB Süper ile alışverişte kolaylık

CEPTETEB Süper ile alışverişte kolaylık
19 Kasım 2021 - 11:54 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) dijital bankacılık platformu CEPTETEB, yeni pazar yeri platformu CEPTETEB Süper’i hayata geçirdi.

Dijital bankacılık hizmetlerini 2015 yılından bu yana CEPTETEB markası altında birleştiren ve dijital bankacılık alanında müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterileri için CEPTETEB Süper ile indirimli alışverişin kapılarını aralıyor. CEPTETEB’liler ilk etapta uçak bileti ve elektronik ürün alışverişlerini CEPTETEB Süper ile yaptıklarında özel indirimlerin keyfini çıkarırken, form doldurma zahmetiyle de uğraşmıyor. Yakın zamanda yapılacak yeni iş birlikleriyle, farklı kategorilerde de indirim ve avantajlar kullanıcılarla buluşturulacak. 

CEPTETEB Süper, TEB’in CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulaması üzerinden müşterilerine özel sunduğu bir pazar yeri platformu. Kullanıcılar, mobil uygulamanın Cüzdan sekmesinden platforma ulaşıp dijital bankacılık parolalarıyla giriş yaptıktan sonra uçak bileti ve elektronik ürün alışverişlerini kendilerine özel indirimlerle yapabiliyor. CEPTETEB Süper’den alışveriş yapan müşteriler, satın alma ve teslimat için gereken adres, telefon, e-posta gibi bilgilerini doldurmakla uğraşmıyor. Sadece o alışverişlerde kullanılmak üzere bilgi paylaşım onayı veriyor ve TEB’de kayıtlı bilgilerini güvenli ve zahmetsiz bir şekilde satın alma formuna aktarıyor. Müşteriler ödeme aşamasında da kart bilgilerini tek tek doldurmakla uğraşmıyor, kart bilgileri paylaşım onayı veriyor ve ödeme anında listelenen TEB banka kartı veya kredi kartlarından dilediğini seçip ödemesini tamamlıyor. 

CEPTETEB Süper’in zahmetsiz ve indirimli alışveriş deneyiminden faydalanmak isteyen ve henüz CEPTETEB Müşterisi olmayanlar da Mobil Uygulama üzerinden görüntülü görüşme yaparak dakikalar içerisinde hesabını açabiliyor.

Mendi: CEPTETEB Süper de yenilikçi hizmetlerimiz arasında yerini aldı

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, dijital bankacılığın hızla geliştiği günümüzde ödeme sistemleri ve yeni dijital uygulamaların da geliştiğine dikkat çekerek, “CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulamamızı müşterilerimizin tek banka uygulaması altında istedikleri tüm işlemleri yapabilmeleri üzerine geliştiriyoruz. Yakın zamanda bankacılık uygulamalarının finansal çözüm sunmasının ötesine geçerek müşterinin farklı ihtiyaçlarına da hizmet eden SuperApp platformları olacağını söylemiştik.  CEPTETEB Mobil Bankacılık Uygulamamız içinde hayata geçirdiğimiz CEPTETEB Süper de yenilikçi hizmetlerimizden biri olarak yerini aldı. CEPTETEB Süper ile müşterilerimiz alışverişlerini zaman kaybetmeden ve kolayca yapabilecekler. CEPTETEB’lilerin uçak bileti ve elektronik ürün alışverişlerini özel indirimlerle kolayca yapabilecekleri CEPTETEB Süper ile sunduğumuz alışveriş deneyiminin kapsamını daha da genişletmek için iş ortaklarımızla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca yine bu platform üzerinden kredi çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Şu an 2 milyondan fazla aktif mobil bankacılık müşterimiz var. Mevcut ve potansiyel müşterilerimizin en iyi hizmeti deneyimlemesi için önümüzdeki dönemde inovatif bakış açımızla proaktif rol alarak, CEPTETEB mobil uygulamasına yönelik yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)