BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCEO’lar hibrit çalışma modeli istiyor----

CEO’lar hibrit çalışma modeli istiyor

CEO’lar hibrit çalışma modeli istiyor
18 Kasım 2020 - 16:20 www.finansgundem.com

Teknoloji şirketi Team Viewer’ın CEO’su Geoff Cutmore sadece uzaktan çalışan personellerin salgın sonrasında tercih edilmeyeceğini açıklayarak diğer şirketler gibi hibrit model benimsediklerini belirtti.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bir Alman yazılım şirketinin CEO'su, müşterilerden gelen geri bildirimler doğrultusunda şirketlerin personelin korona virüs salgını geçtikten sonra zamanlarının yarısını evden çalışarak geçirmelerine izin vereceklerini gösterdiğini söyledi.

CNBC’nin haberine göre yazılım şirketi Team Viewer’ın CEO’su Geoff Cutmore şirket çalışanlarının sürekli olarak evden hizmet vermek yerine çoğu firmanın uyguladığı gibi melez bir yaklaşımı benimseyeceğini söyledi.

Team Viewer işletmelerin bilgisayarlarını ve diğer aygıtlarını uzaktan yönetmesine imkan sağlayan bir yazılım üzerine odaklanıyor. Sosyal medya devi Twitter da mayıs ayında yaptığı açıklamada işgüçlerinin istedikleri takdirde ebediyen uzaktan hizmet verebileceklerini açıklamıştı. Facebook Ağustos ayında yaptığı açıklamada çalışanlarının Temmuz 2021’e kadar uzaktan hizmet verebileceğini belirtmişti.

Ancak şirketlerin istedikleri ya da ihtiyaç duydukları tüm sorumluluklar uzaktan çalışma yöntemiyle çözülemiyor.

Steil konuyla ilgili açıklamasında, “Bana kalırsa birçok şirket yerleşik yeni çalışanlara ihtiyaç duyacak. Müşterileriyle tanışmak isteyecek, fiziki toplantılar yapmak isteyecek, zaman zaman çalışma grupları oluşturma isteyecek” ifadelerini kullanarak yerleşik personelin öneminin altını çizdi.

Müşterilerle yaptığı görüşmelere dayanarak yaptığı açıklamada Steil haftada bir gün çalışanlarını ofise çağırmakla başlayacaklarını belirterek uzaktan ve ofiste çalışma uygulamalarını yarı yarıya dağıtacaklarını belirtti.

HSBC'nin maliyet kısmak için çözümü hibrit model

 

Evden çalışanların doğal gaz tedirginliği

 

Deutsche Bank: Evde çalışandan ek vergi alınsın

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)