BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporCengiz'den Real Madrid yorumu----

Cengiz'den Real Madrid yorumu

Cengiz'den Real Madrid yorumu
30 Ağustos 2019 - 04:28 www.finansgundem.com

Şampiyonlar Ligi rakipleri belli olan Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz transfer hakkında açıklamalarda bulundu

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda İspanya'nın Real Madrid takımıyla yapacakları karşılaşmalara ilişkin, "Real Madrid ile yarım kalmış bir hesabımız var" dedi.

Galatasaray'ın Monako'da düzenlenen UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrasında A Grubu'nda Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG), İspanya'nın Real Madrid ve Belçika'nın Club Brugge takımlarıyla eşleşmesini değerlendiren Başkan Cengiz, "Kolay grup yok, geçen yıl hatırlarsanız kolay denen grupta üç takıma da yenildik. Çekiştik ama Avrupa Ligi'ne kaldık" ifadesini kullandı.

Cengiz, futbolun her türlü sonuca açık olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın adı var. Galatasaray bulunduğu her grup ve zeminde en tepeye oynar, şampiyonluğa oynar, birinciliğe oynar ve bu yolda mücadele verir. Sonuç ne olacak, bakacağız hep beraber" diye konuştu.

Real Madrid takımıyla ilgili Cengiz, "Real Madrid ile yarım kalmış bir hesabımız da var." şeklinde görüş belirtti.

Falcao transferi açıklaması

Radamel Falcao transferiyle ilgili bir soru üzerine ise Cengiz, "Sözünü ettiğiniz futbolcunun adını anamam. Kontratlı bir futbolcu. Biz saygı duyarız. Monaco kulübü değerli bir kulüp." değerlendirmesinde bulundu. Cengiz, defans, orta saha ve forvet mevkileri için bütün olanakları zorladıklarını belirterek, Galatasaray taraftarı ve kulübün bu yıl da en tepede yer alması için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Kura çekiminde 2020'de Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapacak İstanbul ve Galatasaray isimlerinin sık sık zikredildiğini anlatan Cengiz, "Çok olumlu sözcükler sarf edildi. Biz bundan gurur ve onur duyduk. Biz Galatasaray olarak sadece camiamızı değil bütün Türkiye'yi temsil ediyoruz. O vakar ve gurur içinde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)