BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Yılmaz, Mars'a gidiyor----

Cem Yılmaz, Mars'a gidiyor

Cem Yılmaz, Mars'a gidiyor
22 Kasım 2013 - 15:26 www.finansgundem.com

Ünlü şovmen Cem Yılmaz Mars için dört film projesini hayata geçirecek

Türkiye genelinde 60’a yakın sinema kompleksine sahip olan Mars Entertainment Group (MEG), Cem Yılmaz’la dört film için el sıkıştı. Yılmaz’ın oyuncu olarak yer alacağı filmlerin yapımını MEG, üstlenecek. MEG ayrıca geçtiğimiz günlerde Holywood yıldızı Russell Crowe’ın çekeceğini açıkladığı Çanakkale filminin de (The Water Diviner) Türkiye ayağından sorumlu olacak. Cem Yılmaz, Mert Fırat, Yılmaz Erdoğan gibi isimlerin rol alacağı filmin 2014 yılında gösterime girmesi bekleniyor.
İş Bankası sponsorluğuyla geçen yıl CineMaximum adını alan sinema komplekslerinde 600’e yakın salonu bulunan grubun kurucu ortağı Muzaffer Yıldırım, Akbank sponsorluğunda Endeavor Türkiye’nin düzenlediği “Geleceğini Tasarla” etkinliğinde konuştu.
Şahan Gökbakar proje üretiyor
Yıldırım, Türkiye’de gişesi olan 4-5 isim olduğunu belirterek, bu kişilerin her yıl en azından bir film çıkarmasının sektör için kritik olduğunu söyledi.
Yıl başında gösterime girip 4 milyondan fazla seyirciye ulaşan Cem Yılmaz’ın CM101MMXI Fundamentals projesini örnek gösteren Yıldırım, “Cem Yılmaz olmasaydı bu yıl satılan 60 milyon biletin 4 milyonu olmayacaktı. Türkiye’de sinemaya seyirci çekebilen isim az. Bu nedenle Cem Yılmaz’la 4 film için anlaştık.  Şahan Gökbakar’la da diyalog halindeyim. O da şu anda bir proje üzerinde çalışıyor. Türkiye’deki gişenin yarısı yerli filmlerden geliyor. Ancak bu filmlerin getirdiği gişenin yüzde 90’ını da birkaç filmden geliyor. Dolayısıyla bu isimlerin her yıl en azından bir proje üretmesi sektör için çok önemli” dedi.
Mars 2016 yılında satılacak
Yıldırım, yeni girişimcilere kendi öyküsünü anlatırken Mars Sinemalarını 2016 yılında satacağını açıkladı. Şirketin diğer kurucusu Menderes Utku’nun işten çekilerek psikoloji eğitimi almaya gittiğini anlatan Yıldırım, artık kendisinin ise farklı sektörlerde faaliyet göstermek istediğini belirtti. Gençliğinden bu yana sporla ilgilendiğini anlatan Yıldırım, sahibi olduğu MACFit  markaları spor salonu zincirine odaklanacağını bildirdi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)