BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Yılmaz cebini dolduracak ----

Cem Yılmaz cebini dolduracak

Cem Yılmaz cebini dolduracak
27 Ekim 2015 - 15:20 www.finansgundem.com

Cem Yılmaz, yakında gösterime girecek olan 'Ali Baba ve 7 Cüceler' filminin maskotu olan kuklalardan satıp cebini dolduracak.

Mizah yeteneği kadar ticari zekasıyla da bilinen Cem Yılmaz, yine yapacağını yaptı! Ünlü komedyen, her filminde olduğu gibi 13 Kasım'da vizyona sokacağı 'Ali Baba ve 7 Cüceler'de birçok firmayla sponsorluk anlaşması yaptı. 

YORUMLARDAN ESİNLENDİ 

Cem Yılmaz'ın 29 Ekim'de biletleri ön satışa sunulacak filminden yine milyonlarca lira kazanacağı ise kesin... Ancak Cem Yılmaz, sadece sponsorluk ve gişe gelirleriyle yetinmemek için ticari aklını yine konuşturdu. Filmin resmi internet sitesinde 'Ali Baba ve 7 Cüceler'deki karakterlerinden biri olan Ali Şenay'dan esinlenip 'Şenay Cüccaciye' diye bir bölüm açan ünlü şovmen, buraya gelen yorumlar üzerine kolları sıvadı. Cem Yılmaz, filmdeki 'Bilgin', 'Dangalak', 'Meraklı', 'Neşeli', 'Salak', 'Somurtkan' ve 'Uykucu' adını taşıyan cücelerin kuklarını ürettirip satışa sunma kararı aldı. Cem Yılmaz'ın sporsonsorluk, gişe, filmin DVD ve TV satışı dışında bir de kuklalar sayesinde cebini dolduracak olması "Darpahane Cem" dedirtti. (Takvim)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)