BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Yılmaz bitti, sıra Şahan'a geldi----

Cem Yılmaz bitti, sıra Şahan'a geldi

Cem Yılmaz bitti, sıra Şahan'a geldi
31 Ekim 2019 - 14:42 www.finansgundem.com

Oyuncu Cem Yılmaz’ın ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk filmleri '2 Arada' ve 'Kaçamak' vizyona girmeden günler önce sosyal medyadaki kampanyanın, bir diğer komedyen Şahan Gökbakar için de başlaması dikkat çekti.

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Cem Yılmaz Bitti, Sıra Şahan'a Geldi" başlıklı yazısı şöyle:
"Cem Yılmaz’ın ‘Karakomik Filmler’i vizyona girmeden günler önce sosyal medyadaki #cemyılmazfilminegitmiyoruz kampanyasının aynısı, Şahan Gökbakar için de başladı.
Aras Bulut İynemli’nin oynadığı ‘7. Koğuştaki Mucize’, üç haftada 2 milyon 785 bin 58 seyirciye ulaşırken, Yılmaz’ın ‘2 Arada’ ve ‘Kaçamak’tan oluşan ‘Karakomik Filmler’ini iki haftada toplam 507 bin 237 seyirci izledi. 
Bunun sebebi Yılmaz’ın ‘Karakomik Filmler’le seyirciye bekleneni verememesi mi, sosyal medyadaki bu kampanya mı? Yılmaz’ın son filmi gibi ‘ikisi birden’ mi?
Bilmiyorum.
Bildiğim ve gördüğüm bir şey var, o da şu:
Yaptığı ve de yapmadığı paylaşımlar nedeniyle Cem Yılmaz aleyhine kampanya başlatanlar, ‘Karakomik Filmler’in gişe hüsranından kendilerine pay çıkarmış olmalı ki, bu kez Gökbakar’ı hedef seçti.
8 Kasım’da vizyona girecek ‘Recep İvedik 6’nın fragmanı, You-
Tube’da 19.5 milyonla izlenme rekoru kırarken, #recepivedik6gitmeyeceğim etiketi Twitter’da TT oldu.
Bilet aldıkları uçak Konya yerine Kenya’ya giden Recep İvedik ve arkadaşlarının gişesi, YouTube’daki gibi sinemada da rekor mu kıracak, yoksa protesto kampanyasının etkisinde mi kalacak?
‘Recep İvedik 6’nın ilk üç günlük hasılatı 11 Kasım’da belli olacak. Bakalım gişe ‘Hanya’yı mı yoksa ‘Konya’yı mı gösterecek?"

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)